TVminnen


Fru Ditos äventyr


Idag tänkte jag skriva om en tant som bor på samma gata som kossan Doris. Tant och tant kanske man inte säger men fru då; Fru Dito.


Fru Dito bor i Kapernaum och vi fick lära känna henne under julen 1995 via julkalendern; Jul i Kapernaum. Fru Dito är en hemmafru som bor tillsammans med sin man som arbetar på dagarna som uppfinnare och då passar alltid de tre dockbarnen; Smulan, Roger och Ludde att hälsa på Fru Dito. De vill alltid höra någon spännande berättelse för det är faktiskt så att Fru Dito är väldigt bra på att berätta saker. Under december månad 1995 så berättade hon om sin resa i en tidsmaskin där hon åkte runt i alla möjliga årtusenden och århundranden.
Precis som resten ut av Kapernaum-sagorna så är Fru Dito-avsnitten lika roliga och mysiga som man förväntar sig att de ska vara.
Go Fru Dito!

2011-11-08 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Tina

Hej,jag är på jakt efter Magister Munter och Fru Ditos äventyr. Det är möjligen inte så att du vet var jag kan hitta dessa avsnitt?

2011-12-06 @ 19:26:29

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0