TVminnen


Cissi Wallin

Någon som oftast säger väldigt kloka ord är Cissi Wallin. Även i onsdags på Kvällsöppet gjorde hon det.
Det handlade om hur unga människor blir lurade när de ska försöka få en bostad i storstäderna, samt bristen på just hyresrätter. Alla idiotiska mail som kom in där det stod att man fick väl bo i norrland när det inte fanns plats i storstäderna så aggade Cissi emot och sa saker som att det låter ju jätte bra när det finns så mycket jobb i norra Sverige. Jag tänkte att; "Shitt! Hon säger verkligen rätt saker hela tiden."
Några få minuter senare var det dags att ta upp den stora julhetsen som råder i vårat land. Fortfarande höll jag med henne, allt hon sa var bra enda tills....ja tills...det där med att mormor och farmor måste stå och rulla köttbullar tills det blöder i händerna... Där kände jag mig träffad. All respekt till min mormor och hennes händer men tyvärr så kan jag inte klara en jul utan hennes köttbullar.
Så där sprack alltså mitt alltid-hålla-med-CissiWallin-tänk.


Cissi Wallin
2011-11-11 @ 06:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

nej då missade jag det:( håller med dig om mormors köttbullar, ingen jul utan mormors köttbullar eller grönkål;)

2011-11-11 @ 12:33:40
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0