TVminnen


Camilla Henemark

Förut idag så kikade jag lite i mitt bloggakriv ett år tillbaka. Det var tydligen för ungefär ett år sedan nu den skandalomtalade boken Den motstridige monarken kom ut. Boken som berättar om Sveriges kungs små roligheter han haft utan drottningen. Stora partyn, strippklubbar, otrohet med mera.
En av de personer som har fått otroligt mycket publicitet sedan boken kom ut är den föredetta Army of lovers-medlemmen Camilla Henemark. Hon påstods ju ha haft en liten kärleksaffär med konungen själv vilket hon inte har förnekat och vilket kungen inte heller har förnekat. Sedan dess har hon återuppstått i svensk media på hög nivå med att ge ut en bok, medverka i talkshows, tidningar och en massa annat.

Lite roligt är det också när man googlar på hennes namn och det ser ut såhär:


Vad vill jag med detta inlägg egentligen?! Ja, det vet jag ärligt talat inte riktigt. Förutom att jag nog tycker att det är rätt fascinerande hur intressant en människa kan bli som haft ett förhållande med en annan människa. Sedan har jag ju otroligt lite respekt för kungen och har nog alltid haft det. Det kan verka hemskt men jag tycker inte han är rätt person för sitt jobb.

Så jag tycker förståss att det vore lite roligare om hon hade valt att ha en kärleksaffär med en intressantare person, typ Tiger?!

2011-11-01 @ 15:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0