TVminnen


Brum

Nu tänkte jag skriva lite om ett ut av mina favoritprogram som liten; nämligen Brum.
För ni kommer väl ihåg den där brummande gula bilen som åkte genom stadens gator och försökte lösa en massa problem?!
Ganska roligt med en bil som alla människor känner och dessutom kan prata med. Sedan är det ju också så att Brum bor på en bilverkstad och med hans unika förmåga att både kunna köra sig själv och samtala med människor så undrar man om ingen vill köpa Brum eller om det helt enkelt är som troligast att han är ovärdelig och därför alltid kommer att leva sitt liv på verkstaden?!
Men neeeeej! Så fel jag har kommer jag på nu. Brum bor ju på ett bilmuseum. Saker som hamnar på museum är väl ända ganska så ofta ovärdeliga...
Brum är helt enkelt ovärdelig.

2011-11-25 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Sv: Ja, Amanda F skulle för tusan ut! Varken jag eller sambon kan med henne, haha. Molly är ju grym! Så synd att hon åkte ut. Nu får man hoppas på Robin eller Moa, de är väldigt duktiga de också :)

Okej, det får jag ta och kika på :)Men åh, Brum! ♥

2011-11-26 @ 14:12:25
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0