TVminnen


Bra radarpar

Bra radarpar är såna där man alltid vill se i just själva radarparet. Ser man de enskilda så känns det bara konstigt, det känns helt enkelt som att ena halvan i radarparet har tappat bort sin andra halva. Jag har nu "ovanligtvis" inriktat mig på svensk tv och tagit fyra stycken radarpar därifrån.
Nu tänkte jag att vi tillsammans skulle bestämma vilket radarpar som helt enkelt är bäst som radarpar ut av dessa.
Märk också hur mycket jag älskar att skriva ordet radarpar.

Filip och Fredrik

Finns det något mer aktuellar radarpar i Sverige just nu än dessa två? Breaking news, Nittileaks, Söndagsparty, Boston tea party och Ett herrans liv är bara några av alla tv-program som dessa två har medverkat i.

Hasse och Tage

Ett radarpar som var aktuella för ungefär 50 år sedan. De har tillsammans gjort i stort sätt nästan allting enda tills Tage dog. Men jag måste ändå säga att jag har mest relation till dem som de två skurkarna Ruskprick och Knorrhane i Saltkråkan.

Mia och Klara

Här är det äkta girlpower. Medans man får invänta en tredje säsong ut av tv-serien Mia och Klara så får man ta vara på de två första säsongerna, eller deras gemensamma sommarprat, eller varför inte alla deras sketcher?!

Bill och Bull

Fast det finns nog ändå inget så oskiljaktigt radarpar som Bill och Bull. Ingen kan se skillnad på dem (förutom möjligtvis Måns). De är så otroligt lika varandra men så är det ju också tvillingar.Omröstningen Vilket radarpar är bäst av dessa? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

2011-11-02 @ 06:00:00 Roligheter Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

du har verkligen lyckats hitta riktiga radarpar;) hmm undra vilka som är dom mest ultimata, får nog fundera på detta lite:) ha en bra dag

2011-11-02 @ 07:22:09
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Max Kroll

Svante Grundgerg och Björn Wallde i programmen "Nattsudd"

2011-11-02 @ 12:51:52
Postat av: Jasmine

Roligt inlägg!Svar: Japp. Bönderna spanande jag in i onsdags. Såg du också det? Ser du Webb-bonen Rickard också?Kram

2011-11-04 @ 17:10:50
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0