TVminnen


Svaren från Skurt

Som sagt var då så har jag fått svaren på frågorna av Skurt. Tänkte publicera svaren idag. Åh, måste bara skriva det också att hjärtat slår ju alltid lite extra för Skurt, jag menar, det finns ju bara en Skurt.

Hej Skurt!
*Hur mår du nuförtiden och vad gör du?
-Jotack, jag mår jättebra. Jag gör program nu också, fast de sänds inte i TV3 längre. Senaste filmerna gjorde jag tillsammans med EON om hur vi får elektricitet och vad man bör tänka på när det gäller EL-säkerhet. Sånt är ju viktigt att veta, tycker jag. Nu håller jag på att förbereda en film om integration, alltså hur vi som kommer från olika kulturer ska kunna leva bra tillsammans,"Olika men ändå lika"tänkte jag att den kan heta.

*Vad är det mest intressanta mötet du minns att du har gjort?
Jag har ju mött massor av intressanta människor i mina program, barn i olika delar av världen, fattiga barn i Haiti, gatubarn i Brasilien och Rumänien,  fattiga indianbarn i Argentina och i Bangla Desh, oroliga barn i Mellanöstern, barn som fick skador i sina sköldkörtlar när kärnkraftverket i Tjernobyl sprack, och många, jättemånga, som såg programmen ville vara med och hjälpa de här barnen genom att bli faddrar och det känns fint att ha fått hjälpa till. Sen har jag fått intervjua Drottning Silvia 12 gånger och Kronprinsessan Victoria två gånger, och det har ju varit jättefint. Men den som var allra roligast att träffa var Astrid Lindgren. Jag fick fira jul hos henne och jag fick sova i Pippi Långstrumps säng!! Det var häftigt!

*Varför tror du att du var så populär under alla dina år när du jobbade på TV 3?
Varför jag tror att jag blev populär hos många är jättesvårt att svara på. Kanske för att det märktes att jag gillade att göra programmen och att jag gillade mina tittare.

*Har du någonsin gjort något du har ångrat? I så fall, vad?
Nåt jag har ångrat? Nä, jag kommer faktiskt inte på nåt just nu.

*Vad är det värsta du vet?
Det värsta jag vet är när människor gör varandra illa på olika sätt.

*Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är när människor vill varandra gott!Vi tackar Skurt och hans assistent Ingamay som ville vara så snäll att svara på dessa frågor. Nu kommer det bli vanliga inlägg ett tag framöver på grund av arbetet med min andra blogg. Glöm inte att besöka Skurts hemsida:
www.skurt.se. Där kan ni hitta en massa intressanta Skurt-filmer också. Vet ni att Skurt gjorde över 3000 program i TV? Alltså det är bra mycket det.

2011-05-03 @ 08:32:30 Vi vill faktiskt veta Permalink


Kommentarer
Postat av: arasen

vilken andra blogg? :P

2011-05-03 @ 11:04:00
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: miw

det blir roligare att läsa svaren om man hör skurts röst i huvet haha! do so

2011-05-03 @ 12:28:40
URL: http://enmoviebox.blogg.se/
Postat av: anna

Skurt var en stor favorit när man var liten, han har en plats i hjärtat=)

2011-05-03 @ 19:42:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Måste säga att jag håller med om att det inte finns nåt finare än när människor vill varandra väl. Och 3000 program är MYCKET :D

2011-05-04 @ 10:44:20
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha vilken underbar blogg! nostalgi!//Anna

driver webshoppen Avanna.se med egendesignade linnen tshirts tygkassar , smycken och posters.

www.avanna.se

2011-05-04 @ 18:23:31
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0