TVminnen


Jag har hittat "bokstavsbarnen" från Fem myror

Det är grymt vad mycket kul man kan hitta när man googlar runt, söker på facebook m.m. Jag har faktiskt hittat två stycken vuxna tjejer som har ett eget namn i Fem myror är fler än fyra elefanter. Ni vet de här barnen som håller upp en namnskylt i varje avsnitt. Supersnälla som de var så tyckte de att det var helt okej att berätta om det i ett blogginlägg.
Såhär ser de ut när de är med i Fem myror:Doris heter egentligen Suzanne och Klara heter Malin. Förr trodde man ju alltid att de fick heta sina riktiga namn men så var det inte. Det mest intressanta med detta är ändå att TV i stort sett bara gick ut och tog några barn från förskolor och skolor utan nån helst tillåtelse från föräldrar eller något. Så var det tydligen på den tiden och det är ju garanterat något man aldrig skulle få göra idag. Korten är tagna någon gång i mitten av 70-talet, alltså lagomt tills Fem myrors genombrott.
Idag kan man nästan bli advunsjuk på dessa tjejer, för vem visste att Fem myror är fler än fyra elefanter skulle bli så stort när dessa kort knäpptes?Ett stort tack till Malin och Suzanne som ville vara med i dagens inlägg. Imorgon kommer jag att visa upp svaren jag har fått från Skurt, ja för han har faktiskt svarat på mina frågor, haha. Om ni undrar varför jag har varit så inatktiv på min blogg på slutet så är det för att jag håller på med en annan blogg nu också där jag lägger ut lite onödiga grejer som folk kan ta till sina egna bloggar, ja om ni går in HÄR så förstår ni vad jag menar. Meningen är att jag sedan ska sätta ihop dessa två bloggar på något sätt. Denna kategori kommer inte att publiceras varje dag som det var tänkt ifrån början, i alla fall inte nu innan sommaren. Detta alltså på grund av min andra bloggs existens.

2011-05-02 @ 06:00:00 Vi vill faktiskt veta Permalink


Kommentarer
Postat av: Maria - fashionstars ☆

nej nu är reglerna mycket hårdare verkligen!

2011-05-02 @ 14:14:10
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anna - 15 år och ledare för integrationsprojekt

Man trodde verkligen att det var deras riktiga namn :) Men minns att jag gillade 5 myror väldigt mkt som liten. Man saknar nästan de barnprogram som gick förr, för nuförtiden är det väl ganska mycket "skit"...

2011-05-02 @ 17:21:35
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0