TVminnen


Dejting-reklamer

Så funderar man mer och mer när man tittar på TV och alla dessa dejting-reklamer dyker upp. Det är match.com, edarling, trulove eller vad allt nu heter.
Jag funderar; Är folk i vårat land riktigt jävla desperata eller? Det känns som att hälften av alla TV-reklamer handlar om just nätdejting. Måste man använda nätet idag för att träffa någon i vårat antisociala-Sverige? Skulle du hamna på en sida, alltså vilken sida som helst på hela hela internet så är det helt okej att du börjar prata med någon du inte känner. Skulle du däremot gå på promenad eller nåt så skulle du anses som dum i huvet om du ens hejade på en okänd människa ungefär. På den nivån är vi på nu. Ni får ursäkta mitt lite anti-inlägg här, men jag blir så otroligt trött på att snart hela vårat sociala liv ska styras på internet.
2011-05-19 @ 10:07:23 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag förstår din tankegång!Svar: Tack, det ska bli spännande att se vad jobbet kan ge mig. :)Kram

2011-05-19 @ 18:16:42
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Lilitha

Jag håller med dig... För att inte prata om den där "otrohets-dejtingsidan". Helt otroligt att det finns folk som vill skapa sånt...Förstår att du blir anti...för det gör jag oxå.Kram söta du å ha en trevlig helg

Lilitha2011-05-20 @ 14:15:09
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: anna

bra skrivit!!!!!:)

2011-05-20 @ 21:44:27
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Girly

Är rätt konstigt i egentligen,

själv träffar jag helst någon i verklige livet.

men är inge brådska....

Ha en bra helg pössssss Girly <3

2011-05-22 @ 02:38:38
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Laks

Har också märkt att det är jävligt många dejting-reklamer.. stör mig på dem faktiskt ibland X)

2011-05-22 @ 21:18:20
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Fast jag kan tänka mig att det är en ganska bra grej. Tänk på dom som tex bor i småstäder där alla känner alla och där det inte finns någon som tilltalar dom. Det kanske är svårt att försöka hitta folk i andra städer att dejta, och då är ju nätet jättebra att komma i kontakt med folk. Och tänk på de som är för blyga för att gå fram till folk på stan, eller inte gillar att ragga på krogen? Jag tycker det är ett bra alternativ, även om jag själv föredrar att träffa folk irl.

2011-06-03 @ 12:24:23
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: dating på nätet

Du gjorde några mycket användbara och intressanta punkter i ditt inlägg. Jag gillar hur din förklaring. Mycket användbart för alla läsare.

2011-09-26 @ 12:37:16
URL: http://www.flirting.se/dating-pa-natet/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0