TVminnen


Avgå kungen

För ca ett år sedan bestämde jag mig för att jag var för monarki i Sverige. MEN det betyder inte att att jag vill ha vilken idiot som helst på tronen. Just nu är jag väldigt less på att våran kung ska få sitta kvar där han sitter bara för att han är just kung och råkar ha blått blod. Någon som representerar Sverige, är en symbol för Sverige ska vara värd sin titel och man ska ha förtroende för den. Jag kan inte säga att jag har något vidare förtroende för kungen. Liksom, vi vet att han har strulat med kvinnor hit och dit och gjort lite som han velat. Nu är han ju på löpsedlarna var och varannan dag om grejer han gjort som inte är det finaste... Jag tycker inte att det är okej att han ska vända blad hela tiden så fort det går in på ett känsligt ämne. Han får stå för skiten han har gjort och sedan låta Victoria ta över.
Så gör vi tycker jag!


Nu vänder vi blad...
....till Victoria

2011-05-31 @ 13:05:04 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Kungen är bara människa, precis som alla andra. Samtidigt ska det självklart finnas en gräns för mycket otyg en representant för Sverige är tillåten att åstadkomma.Svar: Det är lite så där spännande att bli vuxen. >.<Kram

2011-05-31 @ 20:08:00
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: anna

håller med! alla människor måste stå för det dom gör, ta konsekvenserna av sitt handlande

2011-05-31 @ 20:10:46
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Eva

Håller med kommentaren före mig. Han är bara en människa. Men det som är riktigt dåligt är ju att han inte erkänner vad han har gjort! Tror folk skulle respektera honom mer då.

Dessutom måste man ju tänka på vad man gör, om man ska styra ett land.

2011-06-01 @ 09:15:31
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Det som är roligt är ju att det alltid varit så tabu att granska kungen, vilket gör att nu kommer allt på en gång. Den som gräver en grop, osv. :P men ja, jag tycker att kungen kan erkänna sina fel och brister, det skulle göra att några gram av den förlorade respekten kunde återskapas. Men jag tror också att det är dags för honom att avgå snart. Han skulle nog må bättre av att få göra saker mer anpassat efter hans hjärna. :P

2011-06-03 @ 12:15:10
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: snawitz

Och vem är så urbota dum som tror på allt mediadrevet skriver?

Jag försvarar ingen.

Alla måste stå för sina handlingar.

Dessutom är kungen en människa, varför ska han inte få göra roliga saker som vi andra?

2011-06-04 @ 15:43:14
URL: http://grallimmatik.blogspot.com
Postat av: sally

håller helt med dig!

2011-06-04 @ 23:30:07
URL: http://sallylinealiis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tycker egentligen att man kan lägga ner hela det där monarkitjafset, det är en kvarleva från en förgången tid. Men om man nu måste ha en kung/drottning, varför kan hen inte få sitt jobb som alla andra normala människor, då skulle man ju få den bäst lämpade? Att tronen ska ärvas känns orättvist för alla inblandade.

2011-06-05 @ 21:54:37
URL: http://motsats.webblogg.se/
Postat av: cv writer

Nu är han ju på löpsedlarna var och varannan dag om grejer han gjort som inte är det finaste

2011-12-01 @ 18:16:45
URL: http://cv-writing-services.org.uk/about-help.php

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0