TVminnen


Mamma byter bo


Var det någon som såg på Mamma byter bo igår? Jag gjorde det. Snacka om att familjer kan vara olika. Började fundera på vad som skulle ha hänt om min mamma hade bytt bo med någon annans mamma när jag och mina syskon var lite yngre sådär en vecka. Tro vad den andra mamman skulle ha tänkt om oss egentligen? Det beror väl kanske på vem den andra mamman hade varit. Jag har ändå gjort en lista på saker som jag tror att hon skulle ha velat ändra i våran familj:

* Låta barnen hjälpa till mera hemma
Jag och mina syskon har alltid varit skitdåliga på att hjälpa till hemma. Det är ingenting att vara stolt över, men så är det. Jag har försökt tagit tag i saken ibland, det går någon dag men sen har jag glömt bort det.

* Prata på lagom nivå och i samma rum
I våran familj kan vi aldrig gå till personen som vi vill något. Vi måste alltid ropa och skrika från våningen över eller under så att resten av familjen får ont i öronen.

* Tvätta och diska när det finns BEHOV
I våran familj så diskar man när maskinen är halvtom för att vi inte kan ställa grejerna så att fler saker får plats, förutom mamma då. Sen måste alltid tvättmaskinen gå, vare sig det finns smutstvätt eller inte.

Det var lite saker i alla fall.
2011-03-29 @ 06:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Hanna

såg oxå de igår.. e inte hlr så bra på att alltid hjälpa till hemma

2011-03-29 @ 17:12:09
URL: http://hannalovesture.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag såg på programmet. Tycker att det var helt okej underhållning. Dock fick jag mig några goda skratt, speciellt när männen resonerade. Men jag förstår dem, samtidigt som jag inte kan få in i min skalle hur man kan vara så trångsynt!Kram

2011-03-29 @ 17:27:10
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: anna

Jag tror att jag skulle behöva vara med där, kanske upptäcka att allt inte e så jobbigt som jag tror i min familj. Kanske finns familjer som har det värre;??

2011-03-29 @ 19:50:06
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0