TVminnen


Idiot

Något som TV-nyheter styrs av mest just nu är krigen om demokrati och rättvisa.


Jag har inte levt i all evighet, men jag har ändå lärt mig att de flesta människor man träffar på brukar faktiskt inte ha någon anledning att vilja en något ont. Vissa är kanske födda med att förstå det men för mig har det tagit många år att våga lita på människor. De flesta människor förstår vad som är rätt och vad som är fel. När det kommer till stora saker som att döda människor har de flesta människor en gräns i sig som person och vet att man inte ska göra det. Om majoriteten av människorna på jorden vet vad som är rätt och vad som är fel, hur kommer det sig då att en stor del av världen idag 2011 styrs av minoriteten som vi med alla rätt kan kalla för dårar? Titta på mannen på bilden jag publicerat idag. Idioten alltså, vill inte skriva hans rätta namn. Man behöver bara läsa två rader av hans ord för att förstå att det är en mycket, mycket sjuk människa som inte borde ha rätt till att styra och ställa som han tyvärr har idag. Min största gåta i livet (förutom vad som händer efter döden), är nog hur världen kan styras av dårar? Varför blev det så och hur blev det så? När det finns så mycket kloka människor. Vi kan i alla fall hoppas att världen nu går mot rätt riktining.

Jag avslutar med ett citat från Tjorven ur Saltkråkan;

* I sagorna går det alltid så bra *
Där får dom hela kungariket och halva prinsessan

2011-03-01 @ 16:13:16 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: arasen

Usch, vilken hemsk idiot.. Hoppas verkligen inte hans folk vill dö för honom.. Du har väl inte missat att jag har bytt blogg förresten? Kram

2011-03-02 @ 22:21:03
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: Laks

Jag tycker verkligen inte att många vet vad som är rätt och vad som är fel. Dem flesta har någon gång varit taskiga mot andra, varit med på mobbning, och nästan hela Sverige betalar andra för mörda djur som ska bli deras mat. Vad gäller att mörda just människo-djur är det många som tycker att det är fel, men när det kommer till andra arter så gäller det inte längre av någon anledning. Brist på logik kanske, jag vet inte.

2011-03-03 @ 13:20:55
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: SVAR

SV: Mobbing och sånt är otroligt vanligt men att bränna upp ett hus eller att mörda en människa förstår dom flesta att man inte gör. Som jag också skrev i det inlägget så vet människor vart den största gränsen går. Jag tycker som vanligt i våra disskusioner att man inte kan gemföra djurs död med människors. Visst har alla lika rätt att leva. Men enligt forskare så är djur inte ens medveten om sin egen död. Vi är den enda arten på jorden som är det.

2011-03-03 @ 16:51:13
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: anna

tyvärr är det väl så att såna människor vet precis hur de ska styra andra människor och manipulera dom så att de får som dom vill

2011-03-03 @ 19:46:35
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Rent krasst är världen sjukt orättvis och galen. Maktgalna människor med pengar styr och en del undrar varför det är krig i världen. Jag är pacifist och avskyr våld, men lik förbannat kan jag förstå varför det går snett. Och det går snett eftersom världen styrs av människor. Lata, maktgalna och manipulativa.

2011-03-14 @ 19:26:16
URL: http://barsine.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0