TVminnen


Dr Phil - Otroligt överskattad

Är det jag som är väldigt smart, eller är det Dr Phils publik som är otroligt korkade?
Jag stör mig så grymt mycket på Dr Phil, som doktor då, inte som person. Han är bara så otroligt överskattad.
Han är där i sitt program och pratar om allvarliga problem och träffar människor med dessa problem som då oftas är psykiska. Man väntar alltid på att det bra svaret ska komma på hur personen ska lösa problemet, MEN det bra svaret kommer aldrig. Han säger så självklara saker till sina gäster så att man tänker att man själv kunde ha suttit där och sagt det.
Om en mamma eller en pappa slår sitt barn så är svaret att man måste ge barnet kärlek, typ på den nivån är det. Sen finns det vissa som inte fattar sånt, vi vet att det finns mycket idioter i världen, men vad lär vi oss som tittar på Dr Phils program egentligen och inte är helt korkade? Svar: INGENTING!


Vad är dessutom grejen med att hans fru alltid ska vara där och gå ut med honom när programmet är slut? Vad har hon att komma med liksom? Hon sitter i publiken i varenda avsnitt som ett stilla ljus. Har hon inget eget liv eller? Ska alla börja ta med sig sin partner till sitt arbete bara för att Dr Phil tycker att det är en bra idé?Dr Phil, inte för att jag tror att du kan svenska och inte för att jag tror att du läser min blogg men om du gör det vill jag säga en sak: Har du riktiga doktorskunskaper så snälla; VISA DEM PÅ TV!

2011-03-24 @ 06:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Laks

Kan hålla med om att Phillan är rätt så överskattat. Men det programmet fungerar väl som alla andra amerikanska shower - dem bjuder in korkad publik som inte ens fattar när dem ska klappa i händerna.. X) haha

2011-03-24 @ 12:08:29
URL: http://laks.webblogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0