TVminnen


Djurlagar

TV:s nyhetsreportage som gjorde mig mest upprörd förra veckan handlade om djurlagar. Visste ni att det är eller var alldeles nyss tillåtet för människor i Sverige att ha sex med husdjur? Det har varit förbjudet förut, men den lagen hade tagits bort. Varför? Jo, svaret var att det redan fanns lag mot djurplågeri och då behövdes inte den lagen. Dessutom menade de på att människor måste få bestämma själva över sitt liv, vem de vill ligga med och sånt. Vilken jävla sjuk människa är det som tagit bort lagen först undrar jag? Det fattar väl vilken idiot som helst att de människor som har sex med sina husdjur inte är riktigt friska i huvudet. Tur att de har tagit tillbaka lagen nu i alla fall.

2011-03-31 @ 19:30:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: LINA HAMMARSTRÖM

vi lever i en sån sjuuukt fuckad värld!!

visste du också att det har blivit vanligare att fler och fler har sex med djur. Kanske för att de tog bort lagen och tror att det är okej??jävla mongon.

2011-03-31 @ 19:41:48
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/
Postat av: anna

så jävla vidrigt!!!!sjuka människor

2011-03-31 @ 20:06:08
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Ma

Man kan undra om den som tog bort lagen, var en person som ägnade sig åt det....

2011-03-31 @ 20:28:23
URL: http://berattelserochtankar.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Ja, man kan ju undra hur de som tar bort en sån lag är funtade :/

2011-04-02 @ 14:03:44
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0