TVminnen


Alltså HAHAHA vad den här filmen äger

"Människor dör inte, dom avlider eller är framlidna. Djur dör, växter vissnar och så vidare. Man säger väl till exempel inte att ett äpple har avlidit, eller hur?!"


Ur filmen; "Den bästa sommaren"

Det är ju j*vligt tur att den här filmen är 12 år gammal så att den får finnas, för idag hade den antagligen inte fått göras i moral-kultur-Sverige. Jag tänker på hur många gånger ordet neger är med här till exempel och hur mycket annat opassande innehåll för barn som är med som till exempel alkohol. Det var ju debatt om det för ett tag sedan att vissa inte tycker att barnböcker och barnfilmer med vuxna människors värld ska tolkas på ett sant sätt när kultur för barn görs. Så vi ska vara tacksamma att vi hunnit fått bra barn och familjefilmer med äkta innehåll så vi som är vuxna nu sluppit växa upp med nåt sånt falskt som Hannah Montana. Inköpt, falskt, ytligt skit alltså.

2011-03-31 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: miw

älskar den filmen! bara att citera vilken replik som helst så är det underhållande och man minns den direkt.

2011-03-31 @ 11:21:43
URL: http://enmoviebox.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Underbar film! Älskar citatet :) Och ja, det är ju sjukt att det har blivit så stor moral i Sverige. Nu får man ju knappt säga vad man vill längre utan att få skit för det. Allt analyseras nu för tiden på det ena eller det andra sättet. Du har nog rätt i att den här filmen inte hade fått göras idag, och detsamma skulle man nog kunna säga om filmen "Det nya landet".

2011-04-02 @ 14:09:09
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Anna

Filmen är fantastisk =) "Vad ska ni bli när ni blir stora?" "Jag ska bli hora!" Hahaha, då får man nog faktiskt göra mer än att kramas...Men det är ju ingen barnfilm iofs, den hade nog kunnat göras idag också, svensk film kan vara sjukt bra ju!

2011-04-06 @ 15:04:28
URL: http://barsine.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0