TVminnen


Wilma Ekwall

Nu är det snart sommarlov och tusentals barn längtar otroligt mycket till denna skolfrihet. Vissa kanske längtar mer än andra.
Idag ska inlägget handla om Wilma Ekwall som är och ser precis ut som en helt vanlig skoltjej. Det enda som skiljer henne åt från andra är att hennes pappa är kändis, han heter Patrick Ekwall. Wilma är ett så kallat "kändisbarn" och därför finns det mycket advunsjuka kring henne och kanske inte minst på skolan. Vissa säger saker som att hennes pappa är dum och ful och hon har även fått andra spydiga kommentarer som till exempel: "Oj det luktar skit här!Jaha....det är bara fröken Ekwall" Tycker att det är jätte roligt att Wilma tog kontakt med mig och jag tycker att det är jätte bra att hon vågar berätta såna här saker.
Dock känns Wilma ändå som en tjej som kan stå på sig och jag har skrattat åt många saker som hon har skrivet på sin blogg.
Till skillnad mot hennes pappa är inte Wilma särskilt sportintresserad. Hon gillar att simma, men annars lyssnar hon helst på musik, umgås med kompisar, spelar teater och tar hand om sin kanin Nellie.
Fördelen med att ha en pappa som är känd berättar Wilma är alla filmpremiärer och sånt man kan få gå på om man vill. Man kan fatta att vissa blir advunsjuka, men för det är det inte okej att man gör och säger idiotiska saker. Jag blir riktigt arg faktiskt när jag hör sånt här men jag blir mest glad över att det finns de som vågar berätta om det.

Namn: Wilma
Ålder: 12 år
Blogg:
http://www.lovemymelody.blogg.se/
Favorit tv-program: Blackout
2011-06-09 @ 09:08:00 Vi vill faktiskt veta Permalink


Kommentarer
Postat av: Elena

Härligt med sommarlov!

2011-06-12 @ 18:10:04
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Eva

Vad kul att du skriver om henne. :) Måste kolla in hennes blogg.

Ha en bra måndag!

2011-06-13 @ 07:39:31
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: anna

det e bara avundsjuka när dom säger såna saker, det e så grymt elakt. man ska behandla alla människor lika. finns nog många kändisbarn som har det jobbigt

2011-06-13 @ 19:53:37
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Wilma Ekwall

Men det här inlägget blev ju jätte fint!

Tack Amanda!^^ <3 :D

2011-06-21 @ 15:39:56
URL: http://lovemymelody.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0