TVminnen


Samantha Jones

En av de mest coolaste personer jag vet som är påhittade är Samantha Jones i Sex and the City. Hennes repliker, hennes sätt att vara och leva kan få mig att skratta en hel del. Hon är bara så underbar. Nu syftar jag inte på att hon ligger runt så mycket, utan jag syftar på hennes personlighet. Tänk om alla tjejer skulle ha Samanthas självförtroende? Det skulle ju vara underbart.
En klassisk scen när alla tjejer i serien klagar på varsin kroppsdel de inte tycker om, så blir det plötsligt Samanthas tur och hon kan inte komma på något fel med hennes utseende. Varför skulle hon det egentligen? Vem har bestämt att man bara kan se ut som en onaturlig undernärd fotomodell för att vara perfekt? Hon bevisar gång på gång att ingen kan trycka ner henne och hon tar för sig lika mycket som höguppsatta gubbar gör. Hennes återkommande replik; "I love you, but I love me more", bevisar att hon aldrig skulle sätta någon annan före sig själv. Hon är viktigast i sitt liv. Jag är viktigast i mitt liv och du är viktigast i ditt liv. I slutändan är vi alla individer och kan vi inte lita på oss själva mest av allt och alla, ja då kan vi inte lita på någon annan heller.

2011-06-15 @ 09:23:35 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Hon är störtskön!!!!!!!

2011-06-15 @ 17:47:54
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Amalia

haha Samantha äger hon är lätt den bästa i Sex and the city! :P

2011-06-16 @ 19:57:05
URL: http://jineru.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, hon är så skön! Bästa Samantha:)allt bra med dig btw? :D

2011-06-17 @ 19:47:18
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Eva

Konserten var superbra!! :)Ja, tänk om man hade åtminstone hälften av hennes självförtroende. Det skulle inte vara helt fel. :)

2011-06-18 @ 02:35:41
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Laks

Håller med! Hon är grym :)

2011-06-19 @ 12:02:21
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Jasmin- mamma till Angelina <3

Haha ja det avsnittet minns jag, hon är grym ;D

2011-08-07 @ 00:40:57
URL: http://jassisa.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0