TVminnen


Angående kungen

Fick en hel del taggar mot mig när jag skrev om kungen. Att jag borde förstå att man inte ska tro det man läser och att han borde få vara som vilken människa som helst.
Jag vill bara skriva det: Jag står för allt jag jag skrev i förra inlägget om kungen. Jag fattar inte varför man ska tycka att det är okej att den personen man betalar mest skatt till under hela året ska få bete sig hur som helst? Jag skiter i vem som ligger med vem i vanliga fall, men kungen som ska göra reklam för vårat land kan inte bete sig hur som helst, så är det bara. Han ska ju inte bara vara kung och sen inte kunna stå upp för sin titel.
Dessutom trodde jag att alla fattade vid det här laget att hans lilla "oskyldiga historier" är total sanning. Har man följt med riktigt i debatterna så vet man det. Varför inte detta har kommit ut tidigare är för att hovet och media har haft en överenskommelse att inte skriva eller berätta något om detta, inte förrän boken "Den motvillige monarken" kom ut.
Men, men, tycker ni det är helt okej att era skattepengar går till en person som beter sig på detta vis så får det stå för er. Jag tycker inte det är okej!

2011-06-07 @ 09:28:10 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Alex

Alltså helt seriöst, du kan inte säga att han är skyldig UTAN bevis. "Skyldig till motsatsen är bevisad" brukar man säga. Är Kungen ett undantag eller? Så länge hans majestät konungen och hans förfäder har agerat som regenter i detta rike så har Sverige ALDRIG varit i krig. Något man kanske borde vara tacksam för. Tycker iaf jag.

2011-06-08 @ 13:53:02
Postat av: Laks

Jag håller faktiskt med. Om man inte kan sköta sig som kung så kanske man ska fundera på att inte ta åt sig jobbet från första början. man kan ju faktiskt abdikera.

2011-06-08 @ 17:03:41
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Eva

Bra att du står för vad du skrivit! Jag tycker att det du skrev är riktigt bra

Tror att skriverierna är sanna och tycker att han ska stå för vad han har gjort!

Dessutom tycker jag verkligen inte att en som ska styra vårt land ska syssla med sånt där.

2011-06-08 @ 22:34:14
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Håller med. ;)Tack föresten för den fina kommentaren, blev jätteglad :)

2011-06-11 @ 17:30:33
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0