TVminnen


Veckans blogg V.3

Idag är det dags för veckans blogg igen. Det är ingen mindre än Lilitha.


Lilitha är en flitig besökare till denna blogg. I Lilithas blogg får vi läsa om det övernaturliga som häxor och änglar men även om det vardagliga livet. Lilitha har mycket kunskap kring häxor och annat liknande. Funderar man mycket på övernaturliga ting, ja då ska man besöka Lilithas blogg där man kan hitta mycket läsvärda texter.

För att vi ska lära känna Lilitha lite mera så ska vi här se vad hon svarar på 10 snabba frågor.

* 10 snabba frågor

- Katt eller Mus? - Katt
- Natt eller Dag? - Natt
- Lek eller Allvar? - Allvar
- Sommar eller Vinter? - Vinter
- Frukt eller Godis? - Haha, godis
- Stjärnorna på slottet eller Så mycket bättre? - ??? (Har inte sett nåt av programmen)
- Kung eller President? - Kung
- Vitt eller Svart? - Svart
- Lugn och ro eller Ståhej? - Lugn och ro
- Tvminnen eller Tvplaneten? - Tvminnen...helt klart. Vad är Tvplaneten?

Nu när vi kanske känner Lilitha lite bättre så ska vi gå vidare till nästa moment. Det är när Lilitha berättar om ett tv-minne. Såhär säger hon då:

* Ett tv-minne

- Jullovsmorgon med Beppe Wolgers... Jag å mina bröder var uppe och tittade på jullovsmorgon....med Scooby Doo.... Det är väl de jag minns bäst. Det var Beppe Wolgers som hade jullovsmorgon då "Där är du, här är jag" och som gick i ett par tre år (1971-74). Ett program som jag minns med värme i hjärtat.* Veckans uppdrag - Gissa häxan

Gissa häxan är taget från lite olika tvprogram som; Vi i femman, Lilla löpsedeln etc, fast då heter det något annat. Lilitha har här fått en suddig bild på en välkänd häxa. Hon ska nu gissa vem denna häxa är.


Lilithas svar: Vet inte... Men kan det vara Häxan Surtant... Dessvärre inget program jag tittat på ... Så det kan vara fel.
Facit: Tydligen gjorde det inget att du inte sett på Häxan Surtant, för visst är det Häxan Surtant på bilden.* Middagen
Middagen är tagen från programmet Gokväll. Veckans blogg berättar om vilka fyra personer den allra helst skulle vilja äta middag med. Döda eller levande, påhittade eller verkliga. Vi får också veta vad det blir för middag såklart.

Lilithas middag: Förätt: Toast Avacado

Rostat bröd
Avocado
Gräddfil
Rödlök
Pressad citron
Vitt vin

Varmrätt: En enkel rätt som jag åt häromdagen men som är så otroligt enkelt å gott.

Kokt potatis
Korv
Löksås
Svartvinbärsgele
Pesilja
Öl

Efterätt: Champagne å massor av Jordgubbar

Lilithas middagsgäster:

Översta platsen från höger - Agnetha Fältskog: Som gammal Abba fan har jag alltid velat träffa Agnetha...Dessutom så lyssnade jag på hennes egna skivor som handlade om mycke hjärta å smärta. Sen på senare år så vet jag att hon är intresserad av det andliga, å det faller mig bra i smaken.

Översta platsen från vänster - Magnus Härenstam: Ni vet han från 5 myror är fler än 4 elefanter. Bara för att jag tycker han är så himla underhållande.

Nedersta platsen från vänster - Hasse Alfredsson: Har alltid älskat Lindeman-figurerna. Han verkar rolig och klurig. Liksom jag, så tycker han att det är intressant med ondska, och har ju skrivit många böcker om det som typ "Den enfaldige mördaren".

Nedersta platsen från höger - Dénis Lindbohm: Han är dessvärre död nu, men honom skulle jag vilja lyssna lite mera på. Samtala lite om den metafysiska världen, magi, pentagram å annat smått å gott. Hans böcker är välskrivna med mycke kunskap, och som en krydda bland alla boksidor, hans skriver med humor.

* Plus soptunna
Vi har snott soptunnan från tv-programmet Plus där veckans bloggare ska få slänga något som den inte tycker om.

Lilitha vill slänga:
Alla dessa "jäkla" vidriga porrtidningar som finns. Jag har avsmak för dem. Dessa hemska tidningar som förvrider mannens syn på kvinnor, å som gör att många kvinnor känner sig otillräckliga och fula. De kanske fyller ett behov här i världen...men inte i min...

Det var allt från veckans blogg. Vi ser en ny blogg nästa vecka. Glöm nu inte att besöka Lilitha innan ni klickar bort tvminnen för dagen. Hejdå!

OBS; Jag väljer ut en person som får bli veckans blogg utan någon tävling, alltså JAG bestämmer vem som ska bli veckans blogg, men kanske hjälper det att fjäska???!! Vem vet?
2011-01-17 @ 06:00:00 Permalink


Kommentarer
Postat av: Monika

Kul o läsa :)Ha en fin dag

2011-01-17 @ 08:00:22
URL: http://monckan.blogg.se/
Postat av: anna

häxan surtant var ett populärt program här hemma, min dotter skulle alltid se det

2011-01-17 @ 12:06:13
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: sara

en blogg i min smak verkar det som.. =)

2011-01-17 @ 15:35:41
URL: http://momlovesyou.blogg.se/
Postat av: Laks

Intressant! :) går in på lilitas direkt :) håller med henne helt om det där med porrtidningar! usch säger ja bara..Förresten.. har märkt att det är något jättekonstigt med bloggen.. imorse behövdes det lösenord för att komma in, men ja trodde jag hade fixat det nu. det konstigaste är hur faan den inställningen kunnat komma upp, för jag har inte gjort någon sån inställning! vet du vad det kan vara?

2011-01-17 @ 17:14:29
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Malin

Tror allt att jag ska kika in där, lät som en intressant blogg:D2011-01-17 @ 20:03:32
URL: http://fhal.blogg.se/
Postat av: cilla

grattis till Lilitha, hon har en störtskön blogg. det var kul att titta in här också. kramisar

2011-01-17 @ 20:22:42
URL: http://wiccankraft.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej

trevlig blogg det här med tv minnen jag läser ofta Lihlita därför hittade jag hit Grattis till henne det är hon värd :))

Jag älskade ju Kullamannen och kråkguldet så gammal är jag född -56 har köpt bägge filmerna som dvd

tack för mig

återkommer med all största sannolikhet

mvh Kristina

2011-01-17 @ 20:39:45
URL: http://kickilinanygren.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej du har jättefin blogg, men ag tycker du borde ha lite aktivitet för dina läsare. Typ Frågor&svar eller kanske en omröstning..Man kan göra omröstningar på http://www.valresultatet.se det går snabbt och är smidigt, det är där jag gör mina omröstningar :)2011-01-17 @ 22:25:24
Postat av: donken

fjääääskellifjääääsk! :D

hähä. får snabba dig o välja mig isåfall tror jag. sen kanske jag inte hinner blogga så mkt... ja med flerbarnstillägg o allt du vet. ;)svar: najj jag kan inte gilla på FB, jag haaar ingen, fortfarande. hehe! håller mig till bloggvärlden.. det är här mitt liv finns, o alla trevliga människor. :)

2011-01-18 @ 01:33:49
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Lilitha

Tack söta du för detta... Spelar ingen roll om jag får mera läsare eller ej. Men jag fick i alla fall en ny prenumerant... å det är jag glad för. Men några av dina läsare har kikat in hos mig. Kul!Dessutom så tyckte mina egna läsare mycket om detta å fann din blogg som mycket underhållande... Kul va?Veckans blogg hos dig är verkligen en lyckat inlägg...tycker jag.Kram Lilitha

2011-01-18 @ 13:10:57
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Kul med Veckans blogg - det tycker jag verkligen. Jag ska fundera på hur jag vill göra. Det verkar ju faktiskt kul...Svar: Det känns sådär, när läget inte riktigt är som det borde vara.Kram

2011-01-18 @ 22:03:43
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0