TVminnen


Colin Nutleys och Helena Bergströms lyxproblem

Veckans blogg som skulle äga rum inlägg idag är lite försenat så det kommer imorgon istället.

Idag är det Guldbaggegalan. Jag brukar typ alltid se på det och har gjort det i en himla massa år. Det finns ingen speciell film jag hejar på i år, men jag ser otroligt mycket fram emot att se vem som vinner Gullspiran. För er som inte vet det så är Gullspiran ett pris som går till någon som har gjort något extra bra för svensk barn och ungdomsfilm. Tycker faktiskt att det kan vara dags för Måns Gahrton och Johan Unenge att vinna priset nu. De har ju faktiskt skapat Hotell Gyllene knorren, Eva och Adam, Livet enligt Rosa m.m.

Nu till ämnet som rubriken talar om.
Jag har betalat tv-avgiften, eller pappa har råkat gjort det nu då. Men skitsamma, den är ialla fall betald. Därför har jag all rätt att klaga på vissa saker som jag stör mig på när det gäller tv-tablån.
Jag bara undrar; Vad är grejen med att Colin Nutley och Helena Bergström ska ta upp varenda tv-kanal nu förtiden för att prata om deras lyxproblem? Missförstå mig inte, jag tycker Colin Nutley har gjort många bra filmer, även Änglagård tredje gången gillt.
Nu är i alla fall dessa två skitförbannade på att den filmen bara är nominerad till ETT pris på galan ikväll. De tycker att filmkritikerna favoritserar andra och mobbar Colin, därför blir det aldrig några priser. Till saken hör den att Colin Nutley har fått flera priser för sina filmer förut, men för just den här filmen gick det dåligt.
Jag bara känner, snälla ta upp något annat än era lyxproblem i TV. Det är möjligt att de inte favoritseras, visst, MEN, tycker de själva att de verkligen ska säga så mycket om den saken? Är det några som favoritserar är det de. Hur många filmer har Colin Nutley gjort som INTE Helena Bergström har haft huvudrollen i? Sen ska det alltid vara med samma gäng med andra människor i dessa filmer, som alltid är med annars också. Inga auditions där inte. Man tar frun, dottern, bästa vännerna och tillåter ingen annan utomstående vara med i filmerna. Man ger ingen annan en chans. Så vad betyder då egentligen ordet favoritsera för dem? Jag tror att det enda som det egentligen handlar om är att de båda är dåliga förlorare. Kay Pollak fick inte mycket för Så som i himmelen heller, så då är han också mobbad då?
Fatta att det kanske fanns andra filmer detta år som gick som också var värda att prisas. Men tydligen tål inte Helena Bergström att nån annan vinner, att nån annan har en huvudroll i en bra film förutom hon. Det är ju den uppfattningen man får ialla fall. Tycker att de kan ta med sig sina lyxproblem utanför TV:n för jag blir bara riktigt irriterad när jag ser och hör om det.


Såhär ser en guldbagge ut.
2011-01-24 @ 06:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: C E C I L I A♥

Sv; Jaha, då förstår jag! Haha blev lite fel där.. ;) ♥ Vad roligt att du valde just mig :)Jag har också hört väldigt mycket om det där med Colin Nutley och Helena Bergström för deras dotter som är min kompis och går i min klass snackar om det där hela tiden xD

2011-01-24 @ 08:34:16
URL: http://itsaboutck.blogg.se/
Postat av: C E C I L I A ♥

Sv; Haha ja typ, hon ber oss verkligen att rösta på sin pappa typ x) ♥

2011-01-24 @ 09:33:18
URL: http://itsaboutck.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Har inte hängt med alls i vad det där bråket handlar om. Vem skulle vilja ha en sån ful grej...haha skämt åsido, inte är guldbaggen direkt vacker :P

2011-01-24 @ 11:13:04
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: anna

Jag är en teater människa, hat läst teater i 3 år så Guldbaggen e årets stora höjdpunkt för mig. Brukar ha fixat extra god fika..men tyvärr jobbar jag ikväll. Kommer vara på dåligt humör hela kvällen. Sen e ju Helena Bergström min stora idol, har vagudat henne sen jag var liten

2011-01-24 @ 11:20:49
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Laks

Såg på tv4 igår när colin nutley å helena bergström va där. Fattad inte riktigt, men dem va ju riktigt arga för att dem typ "mobbades" eller nåt.. men ja håller med i vad du säger, liksom senaste änglagård filmen va ju hela familjen med i liksom! X) det verkade mest som att dem klagade på att kritikerna alltid skriver att deras filmer är dåliga, men ja har ju aldrig hört något om det.. deras filmer blir ju alltid jättepopulära liksom?SV: att skada någon för skojs skull och att skada någon för sin egen överlevnads skull är två helt olika saker. Däremot behöver vi ju inte fiska för att överleva, men känner mig ändå mer tolerant mot folk som fiskar för att äta än dem som bara gör det för skojs skull.

2011-01-24 @ 12:45:44
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Lilitha

Jaha...är det DET som bråket handlar om. Jag har inte orkat engagerat mig i det.Kram Lilitha

2011-01-24 @ 12:54:15
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: C E C I L I A ♥

Sv; Jo, precis! Och jag har inte sett Änglagård än, men jag tänker inte rösta på den precis bara för att jag känner en som är med i filmen :P Jag tycker i rymden finns inga känslor var grymt bra och dom skulle nog kunna ta hem det. ♥

2011-01-24 @ 16:36:18
URL: http://itsaboutck.blogg.se/
Postat av: Elena

Jag missade galan. ):

Men ska se repriset tänkte jag.

2011-01-25 @ 20:55:53
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den galan missade jag. jag som alltid sitter och vrålglor på teve om kvällarna annars. haha stackars colin o helena då, bara en noninering... haha. redikolous! (ja hur faaan stavas det då? :o)

jaja, löjligt, anyways. :Pdåliga förlorare båda två kanske. :P

2011-01-25 @ 22:52:32

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0