TVminnen


Vem dömer Amy?


Vem dömer Amy
, originaltitel, (Judging Amy) är en amerikansk dramaserie som gick i slutet av 90-talet tills i mitten av 00-talet.
Det handlar om den ensamstående mamman Amy som ska lyckas hinna med både sin karriär som domare och att uppfostra sin unga dotter Lauren. Som ensamtående mor i staden Hartford är det inte alltid lätt att hinna med allting som ska göras. Amy och dottern Lauren bor därför hemma hos Amys mamma Maxime som i sin tur också har en heltidskarriär att hinna med som socialarbetare. Sedan får vi heller inte glömma bort resten ut av släkten som ska hinnas med. Det är bröder, kusiner, syskonbarn, svägerskor, strulet med Laurens pappa, medmera. Amy har med andra ord fullt upp och har inte mycket egentid för sig själv, speciellt inte till något kärleksliv... Dock gör hon så gott hon kan och på något sätt lyckas ändå hela tillvaron gå runt.
Vem dömer Amy är en bra och spännande serie där man främst sätter starka kvinnor i fokus i olika generationer. Det känns som någon slags hyllningsserie till hårt livsförsökande tjejer i alla ålder helt enkelt.
I rollerna ser vi bland annat; Amy Brenneman, Tyne Daly och Karle Warren.

2011-12-09 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0