TVminnen


Tillbaka i mellandagarna som lovat

Det är nu mellandagarna och jag är tillbaka som lovat fram till fredag, sedan blir det blogguppehåll igen till måndag veckan därpå.
Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig jul, det har i alla fall jag. Dock måste jag klaga lite för just nu är det någon som jävlas lite med mig så jag inte kan träffa alla mina familjemedlemmar och släktingar. Hon har ett namn, hon heter Dagmar.
Det är bara att stanna inomhus och se på TV nu då. So long!

2011-12-27 @ 12:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag som bor ute i skärgården är van vid att det blåser en hel del. Jag har dock inte känt av några extrema vindar... Var håller hon hus?Svar: Ja, men försök få tag i spelet. Det kan jag rekommendera, passar hela familjen.Jag tänker på mina nära året om, självklart, men runt juletid blir det mer än vanligt.Kram

2011-12-29 @ 10:48:59
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0