TVminnen


Sveriges sämsta tv-blogg

Sveriges sämsta TV-blogg heter; TVplaneten. Inte för att skryta men min blogg är sååå mycket bättre än den.
Det är tre personer som skriver i bloggen men allt de gör är att lägga upp videoklipp. Vad är liksom vitsen med en blogg där man endast lägger upp videoklipp hela tiden?! Hade inte TV4 länkat TVplaneten så hade den i stort sätt inte haft några besökare alls, believe me. Nej, jag läser den inte, eller rättare sagt ser inte på blogginläggen för de skriver ju nästan ingenting, förutom typ en gång varje halvår så brukar jag gå in där, gå igenom en massa blogginlägg de gjort och se om den blivit något bättre. Synd för dem så blir Tvplaneten bara sämre och sämre.
Bort med TVplaneten, TVminnen kommer snart ta över!

Tvminnen ska det vara.

2011-12-01 @ 15:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Klart att din är bättre:) den är ju bäst, kram

2011-12-01 @ 16:53:24
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jajjemen!!! TVminnen är bäst!

2011-12-01 @ 17:36:11
URL: http://kajsabblogg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åh tack, hatar människor som sitter anonymt på internet och tror dem är bäst och klagar på andra. Tack för att du länkade till en bättre tv-blogg! Finns ju en anledning till varför tv4 länkade till dem. Är du lite avundsjuk kanske? Du sjönk i allafall i mångas ögon nu kan jag säga. Roligt och se om du vågar visa denna kommentar för andra. Adjö!

2011-12-01 @ 18:04:09
Postat av: MaryCaroline

Tv-planeten? Den har jag faktiskt aldrig hört talas om :P :D

2011-12-01 @ 21:49:52
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med dig. Din blogg är hundra klasser högre! Helt underbart bra ju. Det enda jag har att "klaga" på är designen dock, tycker den känns alledels för låg klass med tanke på hur bra innehållet är, det ligger på två helt olika nivåer för vid första ögonkastet ser ju detta ut att vara en skitblogg, men så börjar man läsa och inser att så inte alls är fallet :) Så vore fint om du kunde uppdatera designen? Annars - tack för världens bästa blogg, jag ÄLSKAR den!!

2011-12-01 @ 23:54:53
Postat av: Jasmine

Go TvMinnen! Din blogg är bra. ;)

Kram

2011-12-04 @ 23:28:16
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0