TVminnen


Stora filmspeletStora filmspelet
med Astrid Lindgren-tema är kanske ett av de roligaste spelen som finns. Det passar alla åldrar, om man är duktig på Astrid Lindgren-filmer alltså. Man ska typ gissa vad skådespelarna säger i nästa klipp och sånt. 
Man kan alltså nästan säga att detta spel är som ett TV-spel. 
Jag har det här spelet och det är riktigt svårt att vinna över mig. Haha!

2011-12-20 @ 18:00:00 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

det verkar kul

2011-12-21 @ 21:39:41
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Det verkar passa mig perfekt! Jag som gillar Astrid Lindgren och har i princip alla hennes filmer i hyllan här hemma. Jag har spelat spelet 'Tjolohopp!' och det är faktiskt roligt. Dock lite svåra vuxenfrågor, men ett roligt sällskapsspel - absolut. Har du provat det?Tack för tipset!Svar: Tack, tack! Det känns skönt att jag äntligen fick gjort något med detaljen som legat vid sidan av så länge.Det är förstårligt att du har tagit ledigt från bloggen. Det gjorde jag också under dagarna kring jul. Men nu finns två nya inlägg i bloggen. :)Önskar dig en go' fortsättning!

Kram

2011-12-28 @ 12:50:30
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0