TVminnen


Julens hjältar

År 1999 hette årets julkalender; Julens hjältar. Julens hjältar handlar om julgransprydnader som av någon anledning kan prata och även har en massa känslor.
En hög med julgransprydnader bor hos en familj som har bestämt sig för att förnya sig lite och köpa nya julgranspynt. Dem gamla julgransprydnaderna blir då kastade i ett soprum och därför väldigt ledsna. De gamla julgransprydnaderna vill ju inget annat än att komma upp till familjen igen så de kan hänga i julgranen som de gjort under alla andra jular. Det blir därför en lång resa för julgransprydnaderna när de har som mål att ta sig bort från soprummet upp till julgranen igen.
När man tänker på den här handlingen så funderar man på hur man egentligen kan komma på vissa julkalendrar?! Är det så att jag kanske borde få lite dåligt samvete över att jag inte tagit upp allt julpynt i år?! För tänk om det verkligen är så att julsaker också har känslor?!


I rollerna ser vi bland annat; Jonas Karlsson, Pär Ericson, Kim Anderzon, Tomas Bolme och Ing-Marie Carlsson.

För att läsa om en annan julkalender, klicka då [HÄR].

2011-12-17 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0