TVminnen


Jul i Kapernaum

Efter att ha skrivit om alla dockserier från Kapernaum så är det nu dags att skriva om Kapernaums huvudprogram; Jul i Kapernaum.
Jul i Kapernaum var årets julkalender år 1995. Det handlade om en stad som hette Kapernaum och dens invånare.
Kapernaum är en stad som ligger ovanför en stjärna som ligger och vilar. Vi får lära känna mycket speciella karaktärer i julkalendern som till exempel; Tioåriga Amanda som är föräldralös, den förvirrade Krampus, den allvetande Klopstock, bagerskan Rosa med eget bageri och några fler. Någonstans gömmer sig ett elakt troll som vill alla människor illa och så småningom måste trollet bekämpas för att Kapernaum ska fortsätta att vara den staden den en gång blev...
Jul i Kapernaum är en annorlunda, väldigt egen julkalender. Med människor, talande dockor medmera så blir den riktigt mysig. Ett stort minus är dock att inte dockprogrammen finns med på julkalender-dvd:n. Det gillas inte.

I rollerna ser vi bland annat; Peter Harryson, Per Sandberg, Eva Widgren, Sara Lindh och Lena-Pia Bernhardsson.

För att läsa om en annan spännande julkalender, klicka då [HÄR].

2011-12-07 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0