TVminnen


Förhäxad


De tre systrarna Halliwell bestående av Prue, Pipier och Phoebe är tillsammans häxsystrarna som har fått den övernaturliga förmågan att kunna göra lite som de själva vill.
Seriens svenska titel heter; Förhäxad (originaltitel Charmed).
Dock är de tre systrarna snälla häxor som bara vill världen gott. De är också väldigt snygga för att ha titeln häxa men sen är det ju också en amerikansk TV-serie. Trots deras övernaturliga förmågor så lyckas Prue avlida (hon försvinner alltså ut ur serien) och då kommer en fjärde syster in som var helt okänd innan. Ändå börjar hon också på P som dem andra systrarna. Hennes namn är Paige.
Bra tänkt ändå att låta en fjärde syster komma in i serien, hellre det än att ersätta Prue som dör. Det tror jag att serieskaparna tjänade på en hel del eftersom vi i publiken haaaatar när man ersätter en skådespelare med en annan.
Rollerna i Förhäxad spelas bland annat ut av; Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano och Rose McGowan.

2011-12-02 @ 12:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Arasen

Ja, men prue dog ju. det var ju inte direkt så hon kunde återuppstå. För övrigt älskar jag serien. Jag har sett alla avsnitt av alla säsonger minst tre gånger. Jag skulle så gärna vilja ha den boxen. Favoriten har alltid varit Phoebe. Hon är väl mest lik mig antar jag, men när jag blev mamma började jag även gilla Piper.

2011-12-02 @ 13:52:03
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Länge sen man såg den serien :) Har tyvärr dock inte sett alla avsnitt, kanske dags att se allt vid senare tillfälle :)

2011-12-02 @ 21:04:32
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Åh, Shannen Doherty! Hon spelar ju Brenda Walsh i min favoritserie. <3Svar: Lättmjölk är gott! Jag vet inte om det ger någon större effekt, om man dricker mjölk med mindre fetthalt... Men om så skulle vara fallet är det bara bra för min del - eftersom jag dricker så orimligt mycket mjölk.Kram

2011-12-06 @ 18:07:39
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0