TVminnen


Ensam hemma

Ensam hemma från 1990 (originaltitel Home Alone) handlar om 8-åriga Kevin som blir kvarglömd hemma när hela hans familj åker utomlands för att fira jul. Nu gäller det för Kevin att klara sig ensam hemma, men hur lätt är egentligen det med alla faror som finns samt alla vardagsbestyr som ska fixas när man är 8 år? Inte nog med att han blir bortglömd av sin familj över julen, detta upprepar sig även tre gånger till. Fyra gånger blir han alltså kvarglömd hemma när hans familj åker bort, hur troligt är det?!
Ensam hemma-kvadraten är såna filmer som alltid funkar på TV:n kring juletid varje år. Personligen var det många år sedan jag såg på dessa filmer nu och ärligt talat tycker jag nog att de är lite vemodiga att se när man tänker på hur jobbigt den stackars pojken som spelade Kevin i de två första filmerna (Macaulay Culkin) hade det efter dessa filmer. Föräldrar som försökte utnyttja honom och ta alla hans pengar, det måste ju ändå vara det allra värsta man kan vara med om som barn. Trots att det har kommit ut fyra ensam hemma filmer så är det väl ändå de två första som är de som verkligen räknas.


Typ såhär ser Macaulay Culkin ut idag.
2011-12-29 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

är inte han med i nåt nytt nu?

jag brukar få julkänslor när jag ser dom filmerna;)

2011-12-29 @ 20:16:53
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0