TVminnen


Det här med att blogg-provocera

Ibland tycker jag det är lite roligt att provocera i min blogg. De flesta som läser den är såna som läser för att de gillar när jag skriver, men ibland, inte ofta men ibland så gör jag provocerande inlägg enbart för att se vad man egentligen kan lyckas få för reaktioner.
Alla stora bloggare provocerar mer eller mindre och visst kan jag erkänna att det kliar i fingrarna att göra det ibland för att man vet att den dagen kommer man få dubbelt så många besökare än vanligt (yeah thats true).
Igår skrev jag om att min TV-blogg var den bästa TV-bloggen och att TV4:s var den sämsta. Jag tror att de flesta som läste det inlägget såg igenom allt med lite sarkasm, eftersom det är mestadels smarta läsare jag har. För i ärlighetens namn så bryr jag mig inte speciellt mycket om TV4:s TV-blogg men det är ju just det där fascinerande att om man skriver något halvelakt så drar sig folk till det och det är roligt att se hur många som lyckas ta det på allvar.

Tänkte publicera en kommentar här som jag fick igår, just för att personen i fråga som skrev kommentaren var rädd att inte få den publicerad.
Såhär stod det:


Just för att jag har en känsla av att Anonym läser min blogg idag också så tänkte jag nu vara snäll att svara på denna kommentar.
Svar till Anonym:
Hej Anonym! För det första är inte jag anonym du kan söka vidare så kan du ta reda på vem tjejen bakom den här bloggen är Anonym. För det andra Anonym så har inte jag länkat till någon blogg, bara skrivit ett smeknamn till bloggens titel. För det tredje Anonym så kan jag inte påstå att jag är särskilt avundsjuk. Jag är rätt nöjd med att få 400 kr per blogginlägg ibland om jag länkar till deras företag, plus att jag inte har något emot att få roliga TV-spel och TV-böcker hemskickade.
Jag önskar dig en trevlig dag Anonym!

Så hur provocerande var inte mitt kommentarsvar på en skala 1-10?! Vilket antagligen kommer att reta upp Anonym ännu mera men så går det till här i bloggvärlden.

Lite senare fick jag en kommentar ut av Anonym 2:

Tack Anonym 2! Det gjorde min dag! Kanske dags för en ny design snart ändå...

2011-12-02 @ 15:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0