TVminnen


Beck - lika heligt som Kalle Anka på julafton?

Vi alla vet att Kalle Anka sänds varje julafton klockan 15.00 i SVT. Vi vet också att i vissa perioder på söndagar klockan 21.00 är det en helig Beck-tid i TV4. Vi känner igen scenerna, replikerna, vet redan vem som är mördaren, varför? Jo, för vi har sett dessa Beckfilmer tidigare.
Trots det så sitter man där en söndag när klockan slår nio på kvällen för att trivas med den där Beckfilmen som man redan kanske sett en, två, tre eller fyra gånger tidigare. Vi vet att klockan 22.00 så kommer Nyheterna och då kan man passa på att hinna med något annat som till exempel en statusuppdatering på facebook, eller kanske till och med ett blogginlägg?!
Så varför ser vi då dessa Beckfilmer om och om igen varje söndag? Är det för den där lite halvmysiga Beck-Gunvald-Grannen- miljön eller är det helt enkelt så att man bara ska göra det för att det har blivit som en tradition? Precis som Kalle Anka på julafton!

För att komma till ett liknande inlägg, klicka då HÄR.

2011-12-20 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

nää inte alla för ja har aldrig sett kalle anka så ja visste inte =D

2011-12-23 @ 23:29:10

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0