TVminnen


Astrid Lindgrens jul


Något man helt enkelt bara måste titta på varje år runt jul är ju Astrid Lindgrens jul. Det är då man får träffa på lite rumpnissar som presenterar en massa julprogram på sitt egna lilla vis.
Vi får se; Pippi Långstrump, Kajsa Kavat, Tjorven, Ronja Rövardotter, Madicken, Emil i Lönneberga etc. Det är en bra julig blandning mellan de olika kända Astrid Lindgren-figurerna i vintrig och julig miljö.
Dock finns det ännu fler bra juliga scener med AL-figurer som jag känner att jag saknar lite grann i denna julproduktion. Jag skulle också gärna vilja se; Pelle flyttar till Konfusenbo, Bullerbyn, Peter och Petra med flera. Dock förstår man ju att det är svårt att få plats med alla med tanke på det breda utvaldet bland Astrid Lindgren-figurer.

2011-12-28 @ 12:00:00 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0