TVminnen


7 stycken dissningar

1. Att Håkan Juholt inte fattar att han borde avgå.

2. Att det ska spelas in ännu en säsong av Big Brother. Katastrof!

3. Att inte Molly medverkar i årets Idol-final i Globen.

4. Att det bara kanske ska spelas in en film baserat på TV-serien; Skärgårdsdoktorn. Det är lite osäkert med det.

5. Gustafsson 3 tre trappor, sjukt dålig serie.

6. Vuxna människor som alltid ska klaga på de årliga julkalendrarna och säga att det var bättre förr. Men hallå?! Det kan inte kanske bero på att du själv var liten då och såg allt ur ett annat perspektiv?! Sedan att dagens barn är bortskämda och mer egoistiska än någonsin är en annan fråga.

7. Att man äter på ett sätt nu i vintertid så att man känner sig lite jagad ut av Anna Skipper...
2011-12-08 @ 06:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Anna Skipper är inte välkommen hem till mig. Jag äter vad jag vill och jag är fin som jag är.Svar: Ja, verkligen! Julen sätter hela staden på sne'.Kram

2011-12-08 @ 13:49:31
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är detta en tv blogg eller en åsiktsblogg? Varför inte ha två olika istället för att sitta och skriva som om allt du säger är rätt och de som inte tycker som du är dumma i huvudet. Hur lågt får man sjunka egentligen?

2011-12-09 @ 23:15:53
Postat av: SVAR TILL ANONYM:

Haha, omg, vilken patetisk kommentar. XD

Det värsta är ju att folk som skriver sånt här vet man ju inte om de trollar eller är fullständigt allvarliga?! Men jag svarar väl seriöst då. Jag har aldrig läst någonstans att man inte får ha åsikter i en tv-blogg. Jag har heller aldrig skrivit att folk är dumma i huvudet för att de inte tycker som jag. Hoppas du har fått svar på din fråga! Jag tackar ödmjukast för kommentaren och hälsar dig välkommen åter! :)

2011-12-09 @ 23:35:16
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du kallade min kommentar för patetisk. Du säger att alla barn är egoistska och bortskämd. Varför så fördomsfull? Är det någon som är egoist och patetisk så är det du!

2011-12-10 @ 19:13:21
Postat av: SVAR TILL ANONYM:

Klart att jag tycker din kommentar var patetisk som anser att jag inte skulle ha rätt att skriva mina egna åsikter på min egna blogg. Jag skrev inte att alla barn var egoistiska och bortskämda men många barn är det idag, de får precis allt vad de pekar på och så var det ju till exempel inte för 50 år sedan. Självklart är det inte barnens fel utan snarare föräldrarnas som ger sina barn allt de pekar på istället för det som barn får alldeles för lite ut av idag: tid med sina föräldrar.

Jag står för mina åsikter men tycker däremot att du ska slå upp ordet egoist i en svensk ordbok för du verkar inte förstå vad det ordet betyder.

Som sagt var är detta min blogg och jag har all rätt i världen att skriva och tycka vad jag vill i den eftersom vi har något som heter yttrandefrihet i Sverige.

Ha en fortsatt trevlig helg och tack för att du så flitigt besöker min blogg! :)

2011-12-10 @ 20:02:01
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men du skrev ju att barnen som inte tycker om julkalendrarna är bortskämda och egoistiska? Vad har det med saken att göra? Dom får väl tycka vad dom vill lika mycket som att du får tycka det? Och man behöver inte dra alla över samma kam heller. Ja du får tycka vad du vill men det är lite löjligt av dig att kalla folk för egoister och bortskämda bara för att dom inte tycker som du. Egoism har ingenting med åsikter att göra.

2011-12-10 @ 21:31:58
Postat av: SVAR TILL ANONYM:

Är det sant? Får jag verkligen tycka vad jag vill? Fick en helt annan uppfattning från dig tidigare i alla fall att jag skulle ha en speciell åsiktsblogg om jag skulle tycka saker. Men om jag då får tycka som jag vill så står jag fast vid att jag tycker barnen som klagar på årets julkalender är bortskämda eftersom de inte uppskattar att det görs svenska barnprogram för deras skull. Jag har aldrig kallat någon egoist bara för att den personen inte tycker som jag. Som jag skrev i inlägget så var det en helt annan fråga om att dagens barn var bortskämda och egoister, jag skrev aldrig att det hade med åsikter att göra. :) Funderar du över nåt mer som har med inlägget att göra så är det bara att fråga. :)

2011-12-10 @ 21:44:10
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men då är du också bortskämd om du inte uppskattar alla program som finns? Det finns inte ett enda program som älskas av alla, så dem som inte gillar det är knappast bortskämda. Och speciellt inte bara för att dom råkar vara barn. Det finns vuxna som klagar på alla program också!

2011-12-10 @ 21:51:24
Postat av: SVAR TILL ANONYM:

Får ta det för tredje gången då eftersom det inte verkar ha gått in riktigt. Jag tycker att barn är bortskämda bland annat för att de skriker och grinar åt barnprogram som inte passar dem men det är bara en del av deras bortskämdhet, sen är det en annan fråga om varför barn är så bortskämda som de är idag. Det beror på en massa faktorer som inte bara har med tv-program att göra. Det jag menar är att blir det inte som vissa barn vill så skriker de och blir upprörda för minsta lilla grej och det visar en stor bit på just bortskämdhet. Jag gillar inte heller alla program men jag börjar inte att skrika och grina för det. Om du är en så känslig person som reagerar över en diss-lista så förstår jag inte ens varför du läser min blogg?! Men du är ändå hjärtligt välkommen att göra det naturligtvis!

2011-12-10 @ 22:14:00
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att barn skriker åt allt och gråter är dock naturligt.

2011-12-10 @ 23:28:38
Postat av: SVAR TILL ANONYM:

Idag är det helt naturligt. Förr var det inte så, då fick barn lära sig att det inte hjälpte att gråta åt allting. Nu kör ju barn med den grejen för att de vet att det funkar, skriker de så får de precis som de vill. Barn är människor precis som vuxna och de ska lära sig både vad rättigheter och skyldigheter är när de växer upp för att de ska klara sig i livet. Jag vet inte hur gammal du är men antar att du inte är särskilt gammal för då skulle du kunna se en skillnad på barn som var barn förr och barn som är barn nu.

2011-12-11 @ 00:36:41
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: lina gustafsson

Hur kan man inte gilla Gustafsson 3 tre trappor? bästa och roligaste serien ju, fast solsidan kommer nog först :D

2011-12-18 @ 00:37:57
URL: http://linasstyle.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0