TVminnen


2011 års julkalender so far..


Igår såg jag första avsnittet av årets julkalender; Tjuvarnas jul. Tycker att den faktiskt var riktigt bra. Dock tycker jag att lilla flickan Charlie borde byta ut sina trasiga hängslen mot ett Carl Larsson-förkläde för det finns ju inget så sött som såna gammeldagsa klänningar.
Har alltid varit väldigt intresserad ut av sekelskiftskläder och gjorde ett litet projekt om det när jag gick i gymnasiet. Intervjuade min gammelmormor då. Fick även se gamla kort från när hon var liten och gick i skolan.
Det jag tyckte var så roligt som hon berättade var att hade man en frisyr en dag så hade man oftast den varje dag. Man bytte till exempel inte från flätor till rosett hur som helst. Hon hade alltid rosett eller inget alls men aldrig någonsin flätor. Fanns säkert många som bytte frisyrer också men vanligaste var att man hade samma. Så är det ju inte idag. Man har liksom den håruppsättning man känner för.
Roligt inlägg det här blev. Började skriva om årets julkalender och slutade skriva om hår. Så kan det gå!

2011-12-02 @ 06:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0