TVminnen


Grynet - Helt sjukt bra!

Nästan alltid när det går nedåt i livet så har det med människor att göra. När det går uppåt har det också nästan alltid med människor att göra. En av mina svaga sidor har alltid varit att jag har tagit åt mig av vad energitjuvarna har sagt och gjort mot mig istället för att tänka på vad jag har fått ifrån energigivarna. Varför är det så? Eftersom jag är en tjej som går mina egna vägar och gör mina egna val som kanske inte alla andra tycker så mycket om så händer det att man får ta en del skit ibland. Jag hade ju tränat in detta så bra, att inte ta åt mig av vad energitjuvarna gjorde mot mig, men så för en period sedan råkade jag hamna där ändå.

Det är inte förrän nu jag har börjat kunna tänka helt klart på vad jag egentligen gjorde. Vi behöver inte gå mer in på det men om vi säger såhär: En kille som tror att han äger en tjej som han träffar är ingen bra kille. Vem man än är tillsammans med så har man all rätt till ett eget liv. Man ska kunna träffa människor, killar som tjejer, välja vad man vill äta, vad man vill göra etc. Möter ni en sådan människa nån gång så gå INTE med på dens villkor. Hur snäll, snygg, trevlig eller bra den personen än må vara. Fortsätt göra det du vill göra och träffa de människor du vill träffa, det gjorde jag. Det gillades icke och jag fick ta en del skit för det tills det inte funkade längre.

MEN då sa en mycket klok människa till mig att du ska göra som Grynet: "Ta ingen skit!". Så började jag fundera på vad som egentligen hände med Grynet? Grynet är ju en stor inspirationskälla till ett skapande självförtroende, det var hon i alla fall för mig. Så hemskt då att jag bara har glömt bort henne. Jag tror jag måste leta fram några gamla Grynet avsnitt så jag behåller mitt självförtroende på hög nivå. För ingen annan ska få styra mig och jag tänker inte ta någon skit.

2011-08-22 @ 18:14:05 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

Grynet- Elin Ek från Växjö. :P

Och det hon säger är ju såå sant.

energitjuvar gillas icke, och det du skrev i början där om att man inte ska ta åt sig, jaaa hur lyckas man med det? det är folks dumma grejer, som jag fått skit av, som... som man tänker på före man ska somna för att det stör röven ur mig att jag inte kan ändra personers beteende. egoistiskt kanske, men.. vafan. Folk ska fan inte trycka ner folk, oavsett. humpf. bara dumt. :/

2011-08-22 @ 23:19:59
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Grynet är en underbar karaktär! Jag var inte gammal när hennes show sändes på teve, men jag minns att hon var en riktig pärla.Svar: Ja, att få uppleva en så vacker solnedgång var otroligt. Stället är fint i vanliga fall, men just vid den tidpunkten var det magiskt.Kram

2011-08-23 @ 11:08:25
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Monika

Kul o se dig här igen :)Grynet är grym eller var!

2011-08-23 @ 18:01:11
URL: http://monckan.blogg.se/
Postat av: anna

Jätte bra skrivit! Tycker oxå om Grynet, en bra förebild för unga tjejer. Träffade henne en gång så jag har kort på när vi kramar om varandra:)

2011-08-26 @ 16:15:29
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0