TVminnen


Är TV:n en energitjuv eller en energigivare?

Den sista tiden har jag funderat väldigt mycket över energitjuvar och energivare. Vart kommer egentligen TV:n in i det sammanhanget? Jag menar, är TV:n en energitjuv eller en energigivare?
Sitter man inne i tre långa dagar på rad och bara ser på TV utan att göra något annat så blir man ju en aning less. Är man däremot ute i tre dagar på raken, har fullt upp med en massa saker så kan TV:n kännas ganska så avkopplande och givande. Min lilla TV försöker jag göra till en så bra energigivare som möjligt. Så lite dåliga TV-program som möjligt, byta kanal när det blir reklam, helst bara lite sport och ignorera personer man inte tål. Så TV:n är väl kanske vad man gör det till.
Känns verkligen som ett meningsfullt och roligt inlägg detta, men jag kan då tänka konstiga tankar ibland jag.

Tv 2

2011-08-29 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Tänkvärt inlägg av dig Amanda. Jag upplever nog tv:n mer och mer som en energitjuv, har jag märkt. Särskilt fredag- och lördagkvällar av nå'n anledning. Det som irriterar mig allra mest är frånvaron av svenska program på SVT. Tyvärr har dom halkat in på reklamkanalernas bana.

Kolla programutbudetpå alla kanaler, som bjuds efter klockan 21, så ser du bara amerikanska filmer eller såpor!

Och tack för en BRA blogg!!!

2011-08-29 @ 12:21:04
URL: http://kajsabblogg.blogspot.com
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

jadu, bra fråga. för mycket skit, blir man ju sur av. Men att längta till nåt man följer, är ju positivt. :P

när ,medium gick, var det det alllraaa bästa jag visste. nu går det bara repriser, och jag har nog sett alla. grät nästan en skvätt på sista avsnittet, när jag insåg att det kommer inga fler säsonger.tack så mycket! ;)

2011-08-29 @ 14:12:46
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag förstår din tanke. :)

Och för att som läsare bidra med en liten mening; "Man ska inte låta teven styra sitt liv.", bara en liten rad...Svar: Ja, verkligen! Kultur är allmänhet är väldigt spännande att upptäcka.Trevlig kväll! Ska du se första avsnittet av höstens säsong av Robinson?Kram

2011-08-29 @ 18:53:45
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: anna

tycker att tvn är en energigivare, oftast iaf. men man får ju inte sitta där för mkt

2011-08-29 @ 20:07:05
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0