TVminnen


YES!!!!

Min gud eller kanske gudinna man ska säga har fått en plats på en sedel. Är så sjukt glad för det. Tyvärr är jag nog mest skadeglad över alla människor som inte tyckte att hon förtjänade platsen. Astrid hamnar på 20-kronorssedlen och tanken med det var tydligen att att hon var mest populär och ska finnas på flest sedlar så att alla människor ska få ha henne när de handlar. Jag sitter och skrattar åt en massa bittra människor på aftonbladets forum som inte alls blev nöjda med de nya sedlarna. Snacka om lyxproblem!


Dessa motiv kommer hamna på de blivande sedlarna:

20 kr: författarinnan Astrid Lindgren och naturmotiv från Småland.

50 kr: sångaren Evert Taube och naturmotiv från Bohuslän

100 kr: skådespelerskan Greta Garbo och naturmotiv från Stockholm.

200 kr: regissören Ingmar Bergman och naturmotiv från Gotland.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson och naturmotiv från Skåne.

1 000 kr: diplomaten Dag Hammarskjöld och naturmotiv från Lappland.


Jag tycker dock inte att Ingmar Bergman förtjänar platsen. Han är så grymt överskattad. Annars är det en bra blanding och Evert Taube är ett plus för han gillar jag också.

Vad tycker ni?

2011-04-07 @ 06:00:00 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh, jag tror absolut att sedlarna kan bli fina. :)Svar: Självklart. Att vara positiv jämnt och ständigt är en konst. Jag är vanligtvis ganska negativ...Kram

2011-04-07 @ 20:32:54
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0