TVminnen


Nina fick en makeover av Trinny och Susannah

Trinny och Susannah stylar om Sverige är ett rätt aktuellt program som går på tv just nu. Tvminnen har intervjuat Nina som är en av alla de som har fått sig en makeover i tv-programmet. Min kategori talar för sig själv när jag har fått reda på av Nina hur hon kom med i programmet. Jag trodde att endast människor som mådde dåligt på grund av sitt utséende var de som var med där, men där hade jag inte helt rätt.
Såhär berättar Nina om hur hon kom med:

"Jag hade anmält mig på en internetsida som heter statist.se där hade jag tidigare fått ett statistjobb och varit med på en inspelning i en serie som hette Lite som du. TV produktionsbolaget Mastif sökte efter personer som ville söka nu till Trinny och Susannah och då skickade de mail till de som bodde i närheten av Karlstad och som registrerat sig på denna sida. De annonserade även i dagspressen. De som ville vara med fick skicka in en ansökan och några blev kallade till Karlstad på en casting. Av oss alla som intervjuades där denna dag så togs 10 personer ut att få vara med. De ringde upp mig dagen efter och meddelade att de ville ha mig med i programmet."

Jag frågar också Nina om det var för hennes egen skulle eller någon annans skull som hon gjorde en makeover. Då svarade hon såhär:

"Jag gjorde detta enbart för min egen skull. Detta kommer kanske inte fram i programmet så tydligt. Det har en speciell historia för mig eftersom jag redan sedan länge hade planerat att göra något åt mitt utséende. Jag är arrangör på ett dansställe i Kristinehamn och i samband med mina danskvällar så har jag själv under hela detta år satsat på att låta mina kunder få komma och göra styling, vara med på BH skola, få hjälp med hud- nagelvård m.m. Tanken var att jag skulle ha kostat på mig en egen makeover som avslutning på säsongen. Jag har sparat mitt hår och låtit det växa fritt utan att färga om det. Jag såg faktiskt väldigt eländig ut med flit för att jag skulle få visa upp ett positivt resultat när det var min tur. Att detta kom var verkligen bokstavligt talat som ett brev på posten. Jag ville göra detta och det var bara för att få plocka fram de egenskaper hos mig som är till min fördel att exponera mer."

Om själva förvandlingen:

"Det var Susannah som stylade mig och jag kan säga att hon var en mycket trevlig kvinna som inte en enda gång visade den bitska sidan som dessa två är kända för. Det var mycket trevligt att vara med om detta men också väldigt jobbigt. Det var ett fullspäckat program och mycket svårt att hinna klart med allt. Om man kunde vrida tillbaka klockan och göra om så skulle man ha bantat ner det hela lite och inte ha så många att styla varje gång."

Sen frågade jag:
*Har den här förvanligen förändrat dig som människa?

"Nej det kan jag inte säga. Jag är densamma men jag är övertygad om att många människor som inte lagt märke till mig innan har sett något mer hos mig som de inte sett tidigare. Jag vet att det är över en kvarts miljon människor som sett mig på tv förra veckan. Många har hört av sig och sagt att tycker att det blev bra. Jag är nöjd själv med resultatet och mycket glad och tacksam att jag fick den här chansen."

Nina före förvandlingen:


Nina efter förvandlingen:Vill ni veta mer om Nina, om något mer i tv-programmet eller om varför Tina Turner är hennes stora förebild så besök hennes blogg här:http://livetstartarvidfemtio.blogg.se/Tack Nina för att du ville vara med i dagens inlägg. Imorgon ska vi få en blick av 18-åriga Linnea som har varit med i en del filmer. Det får ni inte missa!
2011-04-19 @ 06:00:00 Vi vill faktiskt veta Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Vad kul att bli stylad

2011-04-19 @ 10:19:13
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Eva

Intressant intervju! Roligt att bli stylad! Hon ser ju mkt yngre ut med sin nya fina frisyr. :)

2011-04-19 @ 14:12:27
URL: http://cizzibellan.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0