TVminnen


Livet i en annorlunda familj

Äntligen! Idag börjar min nya kategori som jag har tjatat om som jag vet inte vad.
Först ut idag är Amanda och Linnéa Johansson som är det två äldsta tjejerna i familjen Johansson från Älvdalen och som medverkat två säsonger i tv-programmet Familjen annorlunda.
Måste bara berätta vilka otroligt roliga och härliga tjejer detta verkar vara. Alltså, haha! Den här kategorin kommer bli mycket rolig.

Tjejerna från Älvdalen har fått mycket tv-vana efter två säsonger i en dokumentärserie, besök i morgonprogram, medmera. De har fått testat på en hel del roliga saker sen de kom med i Familjen Annorlunda. En av de roligaste sakerna de gjorde var när de åkte på Turkiet-resan, det är båda tjejerna överens om. Något som var mindre roligt var synkarna som de gjorde, då när de satt och berättade vad de hade gjort under alla inspelnings-inslagen. "Det var jättejobbigt," säger Amanda. Linnéa håller med. Annars så ser tjejerna hela programmet som mestadels positivt. De hade dock svårt för filmteamet som arbetade den andra säsongen. "Men vi gjorde roligare grejer i andra säsongen", berättar Amanda. Teamet var ändå helt klart bättre den första säsongen.
Jag frågar om de har upplevt att medverka i tv på ett annorlunda sätt än deras yngre syskon har. Då svarar de; "Vi vet inte, kanske att de inte tar det på samma sätt som oss. Alltså ha koll på hur man ser ut och så vidare. De var nog mer sig själva än vad vi var, haha". När jag frågar varför de inte medverkade i en tredje säsong så svarar de att de helt enkelt inte kände att de hade så mycket att visa längre. De blev tillfrågade men tackade nej.
Nu förtiden lever Amanda och Linnéa helt vanliga tonårsliv utan att medverka i tv-rutan längre. Amanda gillar att lyssna på musik, sitta vid datorn, träffa kompisar, fotografera och sminka sig. Linnéa föredrar att spela fotboll, titta på film och vara med kompisar.
Efter att de hade varit med i programmet så känner ändå Linnéa och Amanda att allt ändå var ganska så vanligt när de var ute bland folk. Det var mest blickar på stan, men i skolan blev de behandlade precis som de alltid hade blivit. De är båda väldigt glada över att ha fått medverka i en sån här speciell tv-situation. "Jag har fått ett minne för livet", säger Linnéa.

Jag gav också tjejerna ett uppdrag som de skulle göra tillsammans. Det var att lista ut vilka kända syskon som fanns på några suddiga bilder.
Såhär såg bilderna ut:

 1.
 

2.


3.


Linnéas och Amandas svar:

1, Knatte, Fnatte, Tjatte
2, Madicken och Lisabeth
3, Mary-kate och Ashley

Självklart var svaren helt rätt. Såhär ser orginalbilderna ut:

 1.
 

2.


3.Kort fakta:

Namn: Amanda
Ålder: 15
Blogg:
http://aaamandajohansson.blogg.se/
Favorit tv-program: Nikita eller Desperate Housewives

Namn: Linnéa
Ålder: 13
Blogg:
http://www.neaajohansson.blogg.se/
Favorit tv-program: Desperate housewives, Grey's anatomy, Nikita, Top modelDå får jag tacka Amanda och Linnéa så hemskt mycket för att de ville vara med i min blogg. Imorgon ska vi få träffa Nina som har blivit omstylad av Trinny och Susannah. Missa inte det!

2011-04-18 @ 06:00:00 Vi vill faktiskt veta Permalink


Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe det är faktiskt inte så svårt! Ett av mina motton i livet är att alltid testa innan man säger att man inte kan, det kan ju vara mycket enklare än vad man tror! :)Har aldrig kollat på Familjen Annorlunda tyvärr men de verkar vara två färgglada tjejer iaf!

2011-04-18 @ 10:29:21
URL: http://linamedfamilj.blogg.se/
Postat av: anna

Har inte sett på det men det var ändå kul att läsa om tjejerna

2011-04-18 @ 21:01:50
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Alexandra - ♥

Bra inlägg! :)

2011-04-27 @ 14:02:09
URL: http://alexaandrabrunander.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0