TVminnen


Här är ditt liv

Jag såg på det programmet igår. Jag tycker att det är bra, intressant och spännande....om det inte är så att det är en mycket ointressant person med, men Lena Endre som var igår är inte ointressant.
Nackdelen med henne och vissa andra är ju att man inte blir ett dugg förvånad över att just de är med, eftersom att de är så självklara. Jag menar att det var ju ingen direkt överraskning att det var hon igår.
Andra jag också skulle kunna tippa på som kanske någon gång i framtiden skulle kunna vara med är: Suzanne Reuter, Claes Elfsberg, Tommy Körberg, Magnus Härenstam, Viveca Lärn...etc.
Ja, ni förstår kanske typen av människor jag menar?

2010-09-05 @ 10:45:19 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna Emanuelsson

jag såg också på det igår :)

2010-09-05 @ 11:46:01
URL: http://heeneley.blogg.se/
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2 be

gamla folkkära svenskar som gjort massor i sina liv, kanske? P haha. men det är ju den typen av folk som hamnar där ja. :P ulla skoog var med en gång. och han dendär, som käkar lök.. vafan heter han nu.. kjell bergqvist! :P

2010-09-05 @ 23:25:08
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Erika

Det där såg jag inte. Men jag ser inte så mycket på tv längre =)

2010-09-06 @ 19:21:41
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0