TVminnen


Sjunde himlen - " 7th Heaven "

Idag var en såndär dag då jag inte visste vad jag skulle skriva om. Jag frågade därför en kompis vad hon tyckte och hon sa Sjunde himlen eller 7th Heaven som orginaltiteln lyder, men jag skriver Sjunde himlen för det är enklast. Haha!
Ja, vad ska man säga om Sjunde himlen? Det är ju en såndär serie som följer barnens uppväxt. Serien börjar när skådespelarna är barn eller inte ens finns och slutar när de är vuxna. Såna där skådespelare som växer upp med en roll. Är det bra eller dåligt? Jag vet inte. Man kan ju se samma sak som sker ifrån Lilla huset på Prärien och Huset fullt.
Jessica Biel är väl den som kanske har blivit mest känd ifrån Sjunde himlen. Hon är ju här och där, veckotidningar och galor, klä dig som Jessica Biel, sminka dig som Jessica Biel, få samma frisyr som Jessica Biel...ja ni vet.
I alla fall, för er som inte har sett Sjunde Himlen. Det handlar om Eric Camden som arbetar som präst och är gift med Annie Camden som är hemmafru och tar hand om deras sju barn; Matt, Mary, Lucy, Simon, Ruthie, Sam och David och deras hund Happy. Det händer lite olika saker i deras familj som i alla andras familjer och Eric Camden som är präst har oftas många människor att ta hänsyn till i sitt arbete.
Familjen Camden är typ familjen perfekt. Ibland ska det va så överdrivet perfekt så att man spyr. Typ: "Vi får bara varsin julklapp i jul som inte är något speciellt, men vi är ändå jätte glada för det." Hallå? De är liksom barn. I stort sätt alla barn tycker att julklappar är viktiga på jul.
De gånger jag har sett på den där serien har jag sett med lite ironi. Hahaha! Hur troligt är det att en hemmafru som Annie alltid är på topphumör och nästan aldrig blir arg när hon i stort sätt får göra allting själv i den där familjen? HAHAHA!
Men det är bra att den där serien finns, den är lite småkul att titta på ibland.Familjen Camden.

2010-10-05 @ 14:53:43 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna Emanuelsson

jag såg de imorse! det är asbra ;D

2010-10-05 @ 15:17:01
URL: http://annaemanuelsson.se
Postat av: Linda

Hihi, härligt inlägg. Me likey!

2010-10-05 @ 15:52:26
Postat av: Sofia

Ännu en serie man aldrig sett ;) Jag gillar vara okunnig :D

SV: Hoppas jag oxå :D

2010-10-05 @ 19:25:35
URL: http://gummibollen.blogg.se/
Postat av: Gardenhouse

Hej! Det var länge sen jag kikade in hos dig...

Har blivit slö att kolla runt på bloggar, lovar skärpning!

Klart att du gjort smarriga bullar till kanelbullensdag, smaskens så goda de ser ut ;)

Själv köpte jag...skämmigt :(

Ha det gott,

Sussi

2010-10-05 @ 20:18:58
URL: http://gardenhouse.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag tror att jag såg något avsnitt av den där serien för länge sedan men jag tyckte nog inte att den var så mycket att hänga i julgranen för jag fortsatte inte att se.

2010-10-05 @ 20:23:58
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Den serien är så bra! Älskar helyllefamiljen Camden :)Ja man måste ta tillvara på mammorna, kommer snart inte bo i samma stad som min heller :)

2010-10-05 @ 20:54:56
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Fröken M

det där ser jag på dagarna :)

jag är nominerad till årets bloggmama och skulle behöva din röst :) http://www.mama.nu/mamabloggare/?view-id=28442

2010-10-05 @ 21:25:15
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

åter igen en underbar serie!! =)

Nja först är man ovan att jobba,sen var det väl inte de jobb man hade tänkt sig och tider med barnens dagis och sambons jobb krocka väldigt mycket...så nja vet ej hur jag ska göra längre. kram

2010-10-05 @ 22:23:50
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Anonym

åhh guuud!! jag TÅL bara inte det där j*vla programmet =) allting är så plutti-nuttigt, perfekt och bara bra hela tiden! föräldrarna gör ALDRIG någonting fel, inte barnen heller för den delen. helt orealistisk! blääää MÅNGA minustecken av mej =)

2010-10-05 @ 22:24:34
URL: http://siemprealgo.blogg.se/
Postat av: SOFFIE

har aldrig sett den,men den låter ju bra,

2010-10-05 @ 22:57:32
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Sv: Ja, just ja, den serien :) En ängels tålamod :) Kul :) Det kan man absolut se :) Är sugen på En fyra för tre också, minns du den? :)"Familjen Camden är typ familjen perfekt. Ibland ska det va så överdrivet perfekt så att man spyr". Hahaha, klockrent! Det stämmer verkligen. Det här är också en serie som var bäst i början, det är inte alls lika roligt att titta på när Lucy är vuxen, haha.

2010-10-06 @ 10:28:23
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2be

fan vad jag gillade detta inlägget.

haha! är det inte lite så i alla dramasåpa-sitcoms? (vad 7e himlen nu räknas som..?)

alla usa familjer är perfekta, och när det händer nåt, så är det seeeeroius och aldrig den familjens fel egentligen.precis, vem blir glad av att få EN julklapp, om man är VAN vid 10? :P hahaha... särskilt de mindre barnen borde ju bli skitförbannade o slåss. det hade jag gjort, men jag va ju ingen ängel som småbarn heller, så..och om din komment på min SÄXI bild: hahaha :P jag höll på å sminka mig där, har bara puder i hela fejset. preggo med vincent där med, så dubbelhakan va ju inte sååå svår å trolla fram... ;)

2010-10-06 @ 12:10:41
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Jacqline

Denna serien, usch. Vad ska man säga? +o(

2010-10-11 @ 14:06:36
URL: http://jacqlinee.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0