TVminnen


Vilken sagoprinsessa är bäst?

Jag hade ju en omröstning här för ett tag sedan om vilken sagobjörn som var den bästa björnen, eller nalle om man hellre vill säga det. Inte helt oväntat så vann Nalle Puh.
Nu tänker jag ha en ny omröstning. Den här gången ska vi ta reda på vilken sagoprinsessa som är den populäraste. Jag tycker att det passar bra nu när vår kronprinsessa snart ska gifta sig.
Omröstningen börjar idag och slutar om två veckor, alltså den 6:e juni. Det betyder att den vinnande prinsessan ska få en liten hörna på mina blogginlägg från den 7:e juni till den 20:e juni. Kronprinsessan gifter sig den 19:e juni tror jag. Haha! Det vore ju lite kul om jag har skrivit det här inlägget och det visar sig att hon inte gifter sig då, men jag tror att hon gifter sig den dagen. Jag har ju blivit lite av ett prinsessfan på slutet, till min morbrors troligen förtvivlan...
Ni röstar längst uppe i det vänstra hörnet på min blogg. Vi har åtta kandidater även denna gång.
Jag tycker det ska bli väldigt spännande för jag har verkligen ingen aning om vem som vinner den här gången.

Nu får jag presentera kandidaterna:

1. Snövit - Då sätter vi igång med första kandidaten då. Snövit ger alla djur och människor en chans. Stora som små. Snövit kan vara rätt lättlurad, som till exempel att smaka fina äpplen och sånt och tro att allt då ska bli bra, som främlingar ger till henne.
2. Akungen - Här har vi en tjej som vet hur det är när man måste arbeta och stå i för lönen. Askungen har ganska svårt att säga nej.
3. Fiona - Fiona är en snäll och härlig tjej som är bra förebild för unga tjejer. Hon har visat att inte utseéndet är det viktigaste. Men man kan ju ha åsikter om hennes killsmak...
4. Törnrosa - Här har vi ett vackert barn som vuxit upp och blivit vuxen. Nackdelen med Törnrosa är ju att hon kan sova över alldeles för länge ibland. En gång har hon sovit i hundra år.
5. Belle - En tjej som gillar att läsa mer än något annat. Belle är inte född med blått blod, men hon lyckas ta sig till slottet i alla fall.
Belle6. Ariel - En prinsessa som bokstavligen är uppvuxen i havet. Ariel är lite svårlärd ibland, men hon är snäll och det är ju det som är det viktigaste.
7. Pocahonatas - Pocahontas är ingen mindre än alla indianers prinsessa. Pocahontas har ibland lite mycket sprall i benen och svårt att sitta still.
8. Jasmine - Sista prinsessan för idag. Asiens kanske populäraste prinsessa. Men jag är fortfarande inte så säker på att hon är en sagoprinsessa för hon flyger ju runt på flygande mattor hela tiden och vill ha frihet...
JasmineJa, det här är alltså alla prinsessor ni kan rösta på. Är det ingen som faller er i smaken så röstar ni på annan. Om ni inte gillar någon prinsessa så röstar ni på ingen.
Röstningen avslutas söndag den 6:e juni.
Må bästa prinsessa vinna!

Röstningen är avslutad.

2010-05-23 @ 14:32:56 Roligheter Permalink


Kommentarer
Postat av: Girly

Såklart Ariel<3

Puss Girly

2010-05-23 @ 20:40:48
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Felicia

Det blev pocahontas för mig,. min favvo som liten.. men gillade även ariel,. vem är din då? (A) :Dsv.. ja men skulle du läsa hennes blogg om hon var alexandra? :O

PUSS

2010-05-23 @ 21:21:42
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: van

jasmine är min favorit! jag vill vara som henne:(:(:(sv: tack så mycket=)

2010-05-23 @ 21:38:27
URL: http://vans.webblogg.se/
Postat av: Una

Jaaa det var så skönt ska duveta! Skönt att ha den där på gymmet så det är ju bara att dyka i!Förresten så kan jag inte välja mellan Fiona och JAsmine...de är mina favoriter. Båda är ju lite annorlunda.

2010-05-23 @ 23:49:06
URL: http://unaa.blogg.se/
Postat av: Frida

Sv: Tack så mycket för att dina tankar kan gå till en flicka uppe i Norrland :) Snart är det värsta pollentiden över och jag kan leva som vanligt igen :)Vilken grymt rolig blogg du har, skiljer sig verkligen från resten av alla sveriges bloggar, vilket är stora plus i kanten x)

2010-05-24 @ 00:48:58
URL: http://friidaellinor.blogg.se/
Postat av: Jeen ♠

Jag röstar på två tror jag, Belle och Askungen haha :D

2010-05-24 @ 10:36:52
URL: http://jendc.blogg.se/
Postat av: frida

ARIELL! :D

2010-05-24 @ 10:39:33
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: Lakritzz

Belle!! Elr Jasmine... Elr Askungen... Fast kanske Ariel ändå... NEE, vet inte :S :P

2010-05-24 @ 22:44:48
URL: http://lakritzzlimstiftet.blogg.se/
Postat av: Anonym

lätt pocahontas!

2010-05-25 @ 12:05:34
URL: http://mariiette.blogg.se/
Postat av: Annika

Min röst går till Fiona. Min äldsta dotter blev så förtjust i Fiona att hon gick runt och tala om för alla att hon hette Fiona i ett helt halv år. En del visste bättre men andra titta lite konstigt och tyckte att det var ett ovanligt namn:))

2010-05-26 @ 06:59:38
URL: http://erbjudande.bubbleroom.se
Postat av: Erika

Jag röstade på askungen =)

2010-06-02 @ 19:38:07
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur gammal är du?? asså gör en massa frågor om prinsessor.

jag menar inet att det är larvint jag bara undrar.

för ...

2010-06-05 @ 15:47:53

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0