TVminnen


Förkväll, jag spyr!

fort jag ser Förkväll så byter jag kanal. Jag orkar inte mer än några minuter av deras världelösa pladder. Tyckte förkväll var bättre förr med Carina Berg och innan de sparkade ut Elisabeth Höglund för att hon inte passade bra in i den ytliga fasaden.
Droppen var ju här om dagen när den här lilla 11åriga tjejen Chloé var där. Jag tänker, varför, varför? Varför kan aldrig något annat barn få en chans att visa upp sig som inte bor i huvudstaden och som inte har rika föräldrar med kontakter? Istället för att något barn eller någon ungdom som har gjort något extra bra, som till exempel Amanda från Bjästaskolan får komma dit och ta plats framför tv-rutan, så kommer en tjej dit vars enda mål är att visa hennes dyra väska för 10.000 kr och att hon är dotter till en mamma som äger en av Sveriges flottaste butiker enligt Carolina Gynning. Ena dagen ska man ha debatter och nyheter och dokumentärer om att insidan är det viktigaste och andra dagen en massa tv-program där bara utsidan spelar roll. Vadå dubbla budskap?
Fy, jag mår illa. Orkar inte skriva om detta ytliga tv-program något mer.

Igår så skrev jag om en tv-kedja, men eftersom ingen verkar direkt peppad på det så struntar vi i den grejen. Inte roligt om bara jag tycker det är kul. TV-KEDJAN ÄR NEDLAGD!

Jag skrev här i torsdags att jag skulle missa Familjen Bernadotte eftersom jag skulle se på ESC, men där ljög jag allt. Familjen Bernadotte är ju alltid klockan 20.00, haha för de som är intresserade så vet ni det. Jag missade inte Familjen Bernadotte.

Jag avslutar dagens inlägg med att skriva att jag härmed har bestämt mig för att dissa Eurovsion Song Contest 2010 finalen.
Dissad igen!

2010-05-29 @ 00:39:36 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: E*

jag har inte sett melodifestivalen på typ 3 år, tycker de är rätt trist ;p

2010-05-29 @ 09:15:51
URL: http://eemelieniilsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Bra att du dissar den, är ju bara skit :P Och förkväll är ett skämt! Förstår inte vem som tittar på det?SV: men så kul! Ja precis, så jobbigt är det inte att läsa ett inlägg och kommentera därefter :)

2010-05-29 @ 10:25:44
URL: http://lisamacgyver.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Jag dissar nog också esc, får se reprisen istället. :PSv; Eller hur, han röda korset chefen som svindlade pengar dömds till fem år... visst är det vidrigt det han gjort också, men han har inte dödat någon iallafall...

2010-05-29 @ 12:24:29
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: jessicapanda

Jag håller med!förkväll suger verkligen!

2010-05-29 @ 13:07:36
URL: http://jessicapanda.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Förkväll har aldrig intresserat mig. Och efter ditt uttalande kommer jag nog också byta kanal i fortsättningen.Jag ska se finalen. Sverige var inte så bra. Det finns många länder som har skickat bättre låtar. Jag tänker se på finalen ikväll och heja på mina favoriter. ;)Svar: Du tycker inte att min blogg är för personlig då? Den går inte över till privat?Beverly Hills är toppen! Kul att du också har börjat se på serien. :)Kram

2010-05-29 @ 14:30:19
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Girly

Jo men jag äter för mycket socker måste sluta...

Jag ska i alla fall se finalen i kväll älskar eurovision song contest<3

Puss Girly

2010-05-29 @ 16:32:12
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag som gillar förkväll.. då och då haha fast alla tycker vi olika! MEN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ingen ESC??? :O inte okej.. asså jag skiter i hur mkt sverige failr.. bra musik kommer det ju bjudas på dessutom kanske man får en liten glimt av alex ;) <33 hahaha.

nje men om du har lust kan du ju kika in och se vad du missar på min blogg ;)

PUSS OCH ha en skön kväll!

2010-05-29 @ 19:43:47
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: juliia

jag håller med dejj , förkväll är inte bra :P

2010-05-31 @ 18:50:12
URL: http://blondaaste.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Jo, lite roligt är det allt, men svårt när alla snackar norska ! ;DVarför dissa ESC ? =O

2010-06-01 @ 19:45:59
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0