TVminnen


Nu börjar allvaret...

Jag har funderat på en sak. Den låten som vinner eurovision song contest kan ju bara få rikitigt "leva" ute i europa ett halvår, eftersom förberedelserna tar typ ett halvår innan det är dags för final. Jag har faktiskt tröttnat lite grann. Det är som att ha ett kungabröllop varje år, så stort är det typ.
Nästan i början av året sätter första svenska deltävlingen igång, sen andra, sen tredje, sen fjärde...När allt det är klart ja då är det dags för andra chansen och sen är det final av den svenska melodifestivalen.
Ett tag efter den är avgjord så sätter alltid nåt inför ESC-program igång där de varje vecka ska gå igenom massa låtar och ge låtarna betyg. Det är ju typ 100 låtar dom ska gå igenom också, så det tar ju några veckor.
När det sedan är klart, då tänker man att det hela ska börja, men nej då börjar första delfinalen och sen andra och sen är det final. DRYGT!
Ikväll är det första delfinalen och jag får väl se om jag ser den eller inte. Sverige är ju inte med ikväll och man kan ju vänta sig en massa oseriösa skitlåtar som vanligt. Som till exempel den här nere:Tycker verkligen ni ska se på denna video. Ett bidrag i ESC för några år sedan. Jag tror att det är den sämsta skit jag sett i hela mitt liv. Jag kände någon eller några som seriöst tyckte att det här var den bästa låten. Men bara för att se hur dålig skit ser ut så tycker jag att ni ska se den.
2010-05-25 @ 00:15:39 Videos Permalink


Kommentarer
Postat av: Caroline

När är melodifestivalfinalen?

2010-05-25 @ 08:20:46
URL: http://soeurs.se
Postat av: matilda

sverige kommer nog inte vinna eurovision ..

2010-05-25 @ 10:48:38
URL: http://www.matildalager.blogg..se
Postat av: Felicia

ändåå så är det ju lite kul med alla dessa olika låtar ovch kläder :D

JAG skulle ALDRIG hoppa över ngt som ha r med det att göra har set allt sen jag var liten har blivit en liten tradition :D..... älskar ESC XD haha

men håller med, ibland känns det lite oseriöst,. iaf att de obligatoriska länderna de stora länderna har tramslåtar, det är inte okej.. men tkr allt detta är mysigt :D sen är ju sveriges låt sääämst!!!!!! USH BLÄ FY. jag ser dessutom nu semifinalerna + finalen för att kanske få en skymt av alexander rybak xD HAHA :P <33333333333

PUSS OCH KRAM och tack hopppas på att det gick bra på provet , men är ju lite till om amn säge så ;)

2010-05-25 @ 16:47:02
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: ja, de var ett tag sen :Domg, haha! hur kan man ens skicka ett sånt bidrag och typ tro att dem ska vinna!? xD

2010-05-25 @ 17:36:33
URL: http://monkiiss.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Jag ska kika ikväll!

2010-05-25 @ 18:16:02
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Girly

Å ska se den i kväll:)

2010-05-25 @ 20:30:18
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: MT

SVAR: För att hon är den som går sin egen vg och inte låter sig styras av någon annnan. Plus att hon inte är så jäkla puttenuttig ;)

2010-05-26 @ 08:32:03
URL: http://mariiette.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0