TVminnen


Familjen Bernadotte

Jag måste erkänna en sak...jag har sett alla tre avsnitt av familjen Bernadotte och jag tyckte dessutom att det var bra. Helt sjukt! Vet inte vad som hänt med mig som gjort att jag tycker det är bra.
Jag har typ alltid varit emot kungahuset för att de tar våra skattepengar och att det verkar som de är mer värda än alla andra.
Men nu när jag har sett familjen Bernadotte och dessutom den här lilla filmen, har jag fått liten annan uppfattning.
Speciellt av den här filmen...Jag tycker på nåt sätt att den är lite sorglig...En liten flicka som sitter nedtvingad på en stol för att bara visas upp. Man ser hur mycket sprall det är i hennes ben och hur svårt hon har att sitta still. När andra barn får springa i lekparkar, äta glass och bara få leka och leka som barn ska få göra så sitter hon på
den där stolen, år in, år ut.
 
Prinsessan Victoria som liten på Sveriges nationaldag.

Sen har vi ju den andra sessan också: Madeleine. Alla medier gillar ju att skriva hur snygg hon är, men de gillar lika mycket att klanka på henne. År 2007 så gillade de att skriva att hon blivit lite tjock, har hon glömt att det är bikinisäsong? Hon ser gravid ut. Man bara WHAT? Mycket har hon nog varit, men hon har fan aldrig varit tjock. Skulle gärna vilja se hur de själva ser ut som skriver sånt. Nu är det ju också ett evigt gemförande med henne och den lilla norska sl*mp*n. Är det någon annan än jag som har funderat på hur mycket norskan fick för att gå ut i pressen och berätta om hennes affär med Jonas?

Prinsessan Madeleine
Den här bilden var tydligen en av de bilderna hon var "tjock" på.

Än gillar jag nog inte kungahuset allt för mycket att jag kan säga att jag är för monarkin.
2010-05-15 @ 02:15:48 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Linnea

Madeleine är en av Sveriges vackraste kvinnor tycker jag!♥

2010-05-15 @ 18:47:06
URL: http://chinniee.blogg.se/
Postat av: m.hedman

Asbra blogg (a'

Vem gjorde designen?

2010-05-15 @ 19:10:05
URL: http://moahedmans.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofi

Jag tycker också att serien är helt sjukt bra! Jag har ändrat uppfattning om kungahuset efter dessa avsnitt som sänts. Det är faktiskt inget lätt jobb och egentligen inget de valt själva. Kul att se att de faktiskt har en personlighet också. Det tänker man inte gärna på!

2010-05-18 @ 00:23:13
URL: http://matsfari.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0