TVminnen


Ellen DeGeneres i American Idol

Jag är ingen sån som brukar följa Idol, varken den svenska eller den amerikanska versionen. När Idol startade så kände jag bara "Nej, inte ett till sånt där program.". Jag följde ju Popstars och Fame factory så nu hade jag tröttnat på det där: Du kan bli stjärna stuket.
I höstas hade jag rätt mycket dö-tid över och av nån anledning så började jag titta lite på den svenska versionen av Idol. Haha! Fick den där Popstars-känslan som jag hade när jag var 12 år. Det visade sig att jag hade förändrat TV-smak lite grann att såna program var något jag gillade för längesen. Men vad gör man när man har så mycket dö-tid?
Vill ändå berätta att jag tycker att vissa artister som kommer från Idol är jätte duktiga, som till exempel Agnes.
Nu har jag råkat TV-zappat ibland när den amerikanska versionen sänds på kvällarna och med i juryn nu för tiden sitter ju ingen mindre än Ellen DeGeneres. Jag tycker att det är så kul varenda gång hon ska tala om för en Idol-deltagare vad hon tyckte om dens låt. Hon vågar aldrig gå fram för hårt mot dem. Hon kan till exempel säga att det lät lite falskt men sen verkar det typ som om hon får ångest när hon sagt det och drar till med en massa snälla omdömen och avslutar det hela med att säga att det lät jätte bra när han eller hon sjung. Man kan tänka sig att hon har hamnat på fel plats när hon gick med i den där juryn, men samtidigt varför ska man vara elak?


Ellen DeGeneres

Tänker idag avsluta med en bild på en Idol-tårta som jag gjorde till min kusin när hon fyllde 9 år. Blev väl inte världens snyggaste design, men det är väl ändå rätt coolt att det finns så mycket kul att använda till tårtor idag?

Idoltårta
Idoltårta

2010-05-05 @ 12:38:41 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Girly

Älskar Idol alltid kul att se.nej roligare vara snäll:)

Kram Girly

2010-05-05 @ 18:26:58
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: thea

Ellen är så jäkla skön. Älskar hennes show. Men har inte sett henne nånting i juryn. Kan dock tänka mig att hon är den snällaste i den:pSv: Haha får ta tag i de!

2010-05-05 @ 23:33:40
URL: http://tthea.blogg.se/
Postat av: noemii

hehe rolig tårta :P:)

2010-05-06 @ 08:13:06
URL: http://noemii.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0