TVminnen


Den där j*vla reklamen

Just nu finns det nog ingen reklam jag stör mig så mycket på som arbetsförmedlingens högkonjuktur reklam. Att reklamer ljuger ibland vet vi ju, men ingenting är ju sant i den där reklamfilmen som ständigt går på tv just nu.
Jag hade velat lägga upp den här, men hittar den tyvärr ingenstans. Men ni kanske vet vad jag menar för reklamfilm? Den där reklamen när typ alla lämnar sina jobb för att de ska gå i pension. Så ställer sig arbetsförmedlingen frågan hur de ska klara av högkonjukturen när en så stor pensionavgång kommer. Stackars lilla arbetsförmedlingen, hur ska ni klara det? Jo, jag kan svara att ni behöver inte oroa er för jag har sett nåt nyhetsinslag för ett tag sen där de berättar att de flesta jobben ska läggas ner av jobben som pensionavgångarna har just nu, så ni behöver inte vara oroliga att de kommer en högkonjuktur.
Det är ju ganska kul att se att de fortfarande tror på sig själva, frågan är ju bara: Gör någon annan det?

Arbets

2010-05-07 @ 11:58:41 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: thea

Nej den där arbetsförmedlingen är inte riktigt min grej.. Hjälper dom nån?Sv: Hon är hel skön. Såg ett avsnitt av American Idol igår, och det var verkligen som du sa. Hon kan ju verkligen inte säga nåt negativt:p

2010-05-07 @ 14:57:08
URL: http://tthea.blogg.se/
Postat av: Girly

Tackar,

Nej tror bara att de är de som tror på sig själva & knappt dem heller.

puss & kram Girly

2010-05-07 @ 16:11:31
URL: http://girlysworld.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0