TVminnen


Vem är så elak?

Victoria, Victoria, Victoria, Daniel, Daniel, Daniel... Ingen som befinner sig i detta land just nu kan ha missat att det är bröllop på lördag. Lite för mycket skattepengar, lite för mycket ståhej och fest kanske. Alla tv-kanaler som det är bröllopstema på varendddddddddddddddddddda dag.
Igår så råkade jag komma in på en facebook-sida och upptäckte att det fanns flera liknande facebook-grupper. De heter typ: Prinsessan Madeleine som Kronprinsessa istället för Victoria.
Anledningen till detta är att Madeleine är snyggare än Victoria enligt grupperna.
Beskrivning: Ja, varför skulle vi, Svenska folket, vilja föredra Victoria som kronprinsessa bara för att hon är född före Madeleine?! Madde är ju bra mycket snyggare än sin syrra.. Så gå med i gruppen, en dag kanske kungen o Carl-Philip även går med ;)
Lite kommentarer som finns från den här gruppen: Jag anser att denna issue är väldigt enkelt löst... Kräv ändring i grundlagen.. Ordnat på 6 år, så 2014 kan vi se henne ta över kronan från den mindre prominösa Victoria...
En till kommentar: Jag sätter femtio 'Carl den Sextonde' kronor på att Madeleine får snyggare ungar än Victoria!
Sen finns det en till liknande facebook-grupp som har denna beskrivning: Det borde ligga i alla svenskars intresse att göra prinsessan Madeleine till kronprinsessa, då det förefaller mig helt uppenbart att den snygga prinsessan borde få ärva tronen.
Monarkens jobb är att promota vårt land, och vem skulle göra det bättre än Europas, nej, världens snyggaste prinsessa?
Ge Madeleine tronen, Victoria kan vara hennes stunt-haka istället.
Lite kommentarer som finns från den här gruppen: Dålig fart här, jag tycker att detta är en viktig fråga nu när debatten om monarkins vara eller inte vara blossar upp vart och vartannat år. Med Prinsessan Madeleine som vår tronarvinge skulle väl ingen ifrågasätta kungahusets legitimitet? Detta är ett mål att kämpa för. Så sätt fart!
En till kommentar: hon skulle passa som det. Är ju SÅ himla snygg, något man kan lägga ögona på
Den enda smarta kommentaren: så jävla töntigt argument från er alla att Madeleine är "snyggare" än Victoria. det är väl fan inte vad det handlar om!!! Visst är Madeleine vacker men det är Victoria också. Sen är det så att Victoria är ett proffs på det hon gör. Hon har fötts in i det liv och yrke hon har och hon ytar sig an allt sitt jobb med rikt...ig proffsighet. Madeleine vill förmodligen inte ens bli regent över Sverige, hon har en helt annan frihet än Victoria oh den tror jag inte hon vill ge upp i första taget.
så lägg ner denna jäkla grupp. Victoria är en människa med känslor vilket hon tydligt visade med sina ätstörningar... Hur tror ni det känns att ständigt och jämt höra hur ful du är och hur mycket snyggare din lillasyster är??

Jag undrar: Vad är det för människor som är så elaka och oallmänbildade som skriver såna saker? Som tur är så var det inte särskilt många medlemmar i dessa grupper, men man kan ju undra vad det är för slags människor som startar en sån grupp? Victoria gör sina uppdrag, hon har över 100 resdagar om året. Madeleine struntar i sina uppdrag, åker och solar sig på andra sidan jordklotet, lever i dyraste lyxen, köper dyra kläder, dyra väskor som skattebetalarna står för. Men det är en sån kronprinsessa de vill ha? Så länge hon är snygg. Man kan ju undra hur snygga de är själva, hur bra självförtroende de själva har som skriver och säger såna elaka saker? Bara för att hon är en offentlig person som har "allt" så betyder det inte att hon inte har några känslor. Det är bara att beklaga att det finns såna sorgliga och ointelligenta människor i Sverige.


Skulle hon duga om hon fick ätstörningar igen?

2010-06-18 @ 11:28:49 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

JAg orkar itne läsa mer.. ush blä fy..PUSS

2010-06-18 @ 13:57:10
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Erika

Vilka idiotiska grupper!

2010-06-18 @ 17:26:17
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Folk som inte har ett liv skaffar & går med i sådana grupper! Det finns alltså hur många idioter som helst därute!

2010-06-19 @ 01:18:08
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Isa

Så bra skrivet av DIG. Victoria blir så vacker för allt hon gör.. Och för vem hon är.. Vilket gör att hon kommer att få allt hon förtjänar. Tillskillnad från Madeleine.. :-)

2013-06-08 @ 10:36:57
URL: http://https://mobile.twitter.com/IsaMalm

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0