TVminnen


Sverker Olofsson = Plusmannen

I hela 23 år har Sverker Olofsson varit programledare för Plus på svt. Nu ska han sluta. NEEEEJ! Jag gillar inte förändringar när det gäller programledarbyten, bland annat.
Inte för att jag direkt tittar så ofta på Plus, nästan aldrig faktiskt...men ändå. Jag har haft min lilla Plusperiod i 12-årsåldern nånting. Haha. Upp till 16-årsåldern så prövade jag nån gång att se det mesta på ettan, tvåan, trean, fyran, femman, mtv, ztv...ja typ de kanalerna. Min plus period var nog ganska kort och övergick till nåt annat program sen antar jag.
Det mest spännande med plus är ju hans soptunna. Alltid kul att gissa vad han ska slänga. Så kul när man gissar rätt, inte lika kul när man gissar fel, men det är ändå inte hela världen om man gissar fel.
Nu har det typ varit ett avskedsprogram med Sverker Olofsson och alla hans år i Plus. Jag gillar såna där genom-tiderna-program. Halkade in på det när jag såg på TV och såg klart allt. Duktiga jag. Det var faktiskt riktigt bra. Riktigt kul. Jag skrattade en hel del när jag såg det. Sverker är bra rolig och han är grymt rak och ärlig när han svarar på frågorna om han och hans tid i plus.
Gillar att folk kan svara rakt och ärligt på viktiga frågor. Att typ vara så ickepolitiker som det går, eftersom politikerna själva typ alltid har svårt att svara på viktiga frågor. Om de ändå gör det så tar det ungefär ändå en kvart innan de pratat klart och de svarat på frågan som ställts.
Jag ska nu citera något som jag aldrig trodde att någon skulle säga. Sverker är lite kär i Plus´s soptunna. Tänk att man till och med kan bli kär i soptunnor. Det verkar nästan som att man kan bli kär i vad som helst nu förtiden. Ofta man hör när någon gillar något klädesplagg, ett hus, en bil, ett TV-program så är man kär i det. Nu kan man tydligen också vara kär i en soptunna. Jag avslutar alltså detta blogginlägg med Sverkers kärleksförklaring till Plus´s soptunna.

" Alltså jag måste säga: Tunnan är för mej, det är alltså en stor kärlek, jag tycker den är helt fantastisk den här tunnan, den är underbar. Jag brukar säga till studiebesöken: Man måste krama om tunnan och man måste ge handtaget en puss..."

Plus
Sverker Olofsson och hans tunna.

2010-06-04 @ 11:03:38 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Nej men neeeeeeeej.. vad är nu detta så kan dom inte göra, han får inte sluta .. bäst ju " SKA DET VARA SÅ, SKA DET, SKA DET" hahaha nej hnm kmr man sakna :(sv. jappp och sol idag med :)PUSS

2010-06-04 @ 11:47:02
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Girly

Älskar Robert Gustavssons parodi på Sverker & tunnan.

Måste du lägga upp här;PÅk till Köpenhamn billigt & roligt:

Puss Girly

2010-06-04 @ 13:13:46
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: DONKEN

frågan är ju vem som ska ta över? och börjar de nya avsnitten direkt?

2010-06-04 @ 16:10:50
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Erika

Inget plus utan Sverker =)

2010-06-04 @ 20:38:47
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Liw

Haha, jag kommer sluta kolla på plus nu. Sverker ÄR plus för fasen :-)Nja, jag är ingen chips människa, men nu när sambon också är sjuk så lät jag honom bestämma :-)

2010-06-04 @ 20:57:57
URL: http://preggomonster.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0