TVminnen


Jag klarar inte av..

....att se på tvprogram om Michael Jackson. Det är inte det att jag tycker att han är en dålig artist eller har dåliga låtar, tvärtom. Men så fort jag ser han på bild eller tv så tycker jag bara att det blir så himla sorgligt. Jag tänker att han måste ha varit en mycket olycklig människa. När han berättat om sin barndom som bestod av att aldrig få vara som alla andra barn och leka och slippa känna en massa ansvar. Uppfostrad av en mycket sträng och känslokall pappa. Vad han än gjorde så blev hans pappa aldrig nöjd.
När Michael Jackson dog så syndes inte en tår på hans kind, han passade på att göra reklam för sitt nya skivbolag istället. Gräver man djupare och tänker på hans pappa Joe Jackson så tänker jag att han i sin tur inte heller kan vara särskilt lycklig. En "normal" pappa som förlorar sitt barn skulle aldrig göra reklam för ett nytt skivbolag i samband med hans sons död.
Michael Jackson var så stor i världen som jätte, jätte många drömmer om att bli. Att ha en massa miljoner och vara rik och berömd är inte värt någonting om man inte är lycklig enligt mig. Man kanske hellre ska ha en dröm om att få vara frisk och må bra och kunna skratta den största delen av sitt liv. Många tar det som en självklarhet, men om man ser sig om riktigt noga så finns inte det hos alla...
Så klart att man måste få ha även andra drömmar och man får prioritera de som man vill, men jag vill mest av allt alltid må såhär bra som jag mår nu.
Jag bor i ett jätte bra land med massor av möjligheter och jag är frisk och kry och kan göra vad jag vill. Mår man inte bra så spelar ingenting någon roll, men mår man bra så spelar massor av saker en stor roll. Fast det är också viktigt att man inte går och gruvar sig för en massa jobbiga saker som troligen aldrig kommer att hända. Man klarar nog det mesta om man bara är tillräckligt stark.


Michael Jackson.

2010-07-29 @ 08:23:06 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: kat

jag är nog beredd att hålla med dig om att det är galet tragiskt liv han måste levt, aldrig fått en barndom och i vuxenlivet blev han ett freak, hela hans liv vara bara en väg av olycka.

2010-07-29 @ 08:51:46
URL: http://killermood.blogg.se/
Postat av: Victoria

Han ser så läskig ut på vissa bilder :D

2010-07-29 @ 13:10:12
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: J - Vinn en inbjudan till bloggsvar hos mig!

asså han var så himla fin när han var liten :S :(p.s anmäl dig gärna till min tävling där du kan vinna en inbjudan till bloggsvar! ^^

2010-07-29 @ 13:44:08
URL: http://truejenny.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag mår dåligt av att se han, usch... Han hade inget bra liv.Okej, haha ja åh hon är jobbig. Den skrikiga i juryn xD2010-07-29 @ 13:58:14
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja, han var nog olycklig. Han skulle behövt en barndom som var mer som det ska vara för ett barn.

Självklart är de bra att han fick hjälp att bli en artist, men hans pappa pressade honom för mkt.

Kan inte varit kul att ha en sån pappa, som aldrig blev nöjd.

2010-07-29 @ 14:59:42
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Girly

Jo ibland är film & verklighet tätt lika;P

Tycker också han verkade grymt olycklig

2010-07-29 @ 16:22:40
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: ♫♪ Sandra T

bra skrivet, håller med (:

2010-07-29 @ 20:17:26
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Erika

Det är sorgligt att han blev så utnyttjad av alla gamar som flockades runt honom. Och han var nog för naiv och för vek för att kunna hålla dem borta från sig.

2010-07-29 @ 21:51:23
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Karoline

Jeg hater faren til Michael!:( Er bare erlig, fordi han øderla barndomen til Michael! :C Men ellers var Michael en stårlende bra artist, flink til og danse, og veldig siker at han var veldig snill, mot alle og sinne barn. Alt det folk har sakt, han liksom har gjort med barn, er garantert ikke stemmer engang, bare for og prese penger ut av han. Det er slemt gjort, av randome personer og gjøre syns jeg! Tenk vis det var de som var så store, med masse penger, hadde de likt det?? Nei, det trur jeg ikke. Men heldig vis, kom han seg ut av det, og vant rettsaken!<3 Savner deg Michael!:s Fortsatt veldig lei meg, for at du døde, for 1år siden! Hvil i fred, King of POP!!

2010-07-29 @ 22:46:40
URL: http://karrougla.blogg.no
Postat av: DONKEN

yo igen. :P

håller med. varken michael, joe eller janet verkar speciellt lyckliga. de ler ju knappt. nånstans :/ och fyfan att överleva sina barn, för joe och michaels mamma alltså. :( men som du sa, pappan verkar inte direkt koppla det där med känslor. osh-uschans. :/

2010-07-29 @ 23:53:53
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag klarar inte heller av att se såna program. Fast av den orsaken att jag är så innerligt irriterad på allt ståhej kring honom och hans död. Jag menar, SÅ bra var han ändå inte. Det är som om folk som inte gillade varken honom eller hans musik innan helt plötsligt blivit hans största fans. Tss.. i mina ögon har han ett par bra låtar men är en man som förstörde sitt eget liv.sv: Nej glass är verkligen aldrig fel ;D

2010-07-30 @ 00:49:26
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: nadia

jag saknar varan michael.. :(

2010-08-03 @ 01:25:45
URL: http://nadiafantini.blogg.se/
Postat av: Lilly

Vackert, mycket vackert. Jag tänker också ofta på det, hela historien om Michael Jacksson är bara så tragisk. Undra om han någonsin var lycklig.

Må han vila i frid.

2010-08-03 @ 09:40:22
URL: http://lillynmagic.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0