TVminnen


Mer Astrid Lindgren

Som om jag aldrig skulle ha skrivit om Astrid Lindgren förut på denna blogg. Här kommer i alla fall ett jätte bra klipp jag hittade på TV4 som jag vill ha med i detta inlägg.
Tänk att hennes barnbarn fick komma hem och äta middag hos henne minst en dag i veckan. Tänk om jag bara hade fått varit hemma hos henne en gång i livet. Grrrrr...
Det är troligtvis inga sverigedemokrater som läser min blogg, men om det hade varit det hade detta klipp verkligen varit något för dem att se. De brukar ju använda sig av Astrid Lindgren ibland och säga att de vill ha det som i hennes sagor när bara svenskar bodde i Sverige typ och att de tycker att hon är en bra förebild för deras parti etc. De måste ju seriöst vara helt dumma i huvudena. Jag tänker inte ens kommentera om varför det är dumt att se henne som en sverigedemokrat, det är liksom bara en självklarhet att det inte är så. Hjärna gånger noll typ.

2010-08-22 @ 08:22:56 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN

mysmormorn nummer ett. men hon ser mer ut som en farmor. :Poch ja, det är jag. nummer två på gång nu ;)

track så mycket! :D det värmer.

2010-08-22 @ 10:44:32
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Erika

ÄLSKAR Astrid Lindgren! men vem gör det inte ;-) hade också gärna velat träffa henne en gång i livet :-)

kram!

2010-08-22 @ 12:19:16
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Sv: Oj, det var en bra fråga. Vet inte riktigt när jag började titta, men det var inte jätte-länge sen. Kan ju avverka flera avsnitt under en och samma dag så :)Ja, Sverigedemokraterna är riktiga spån. Fattar inte ens att de vågar nämna Astrid Lindgren.

2010-08-22 @ 13:37:25
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Lol, alltså klart det bara var svenskar i hennes sagor, invandringen hade ju inte börjat då. :) Det fanns inga invandrare att skriva om, haha! Inte direkt hennes önskebild, det var så Sverige såg ut då. :) Astrid är fiiiiin!

2010-08-22 @ 19:41:14
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

ja verkligen!! :PÅh astrid lindgren! <3

2010-08-22 @ 20:22:47
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Erika

Astrid Lindgren skrev så fina sagor!

2010-08-22 @ 21:06:00
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0