TVminnen


Kan vi inte bara förvåna?

Hallå! Jag har fått min valsedel idag. Nu är det valkrig. Kan vi inte bara förvåna och skita i Fredrik och Mona och rösta på Maria Wetterstrand istället? Haha! Ni kan ju gissa vem jag ska rösta på och vilket parti. Nej, jag bara skojar. Man får verkligen INTE påverka någon annan vad den ska rösta på. Vissa gör så, men sån är inte jag. Blir ni osäkra av allt pladder som är på TV och inte alls vet vilket parti ni ska rösta på så går ni in och testar er här:
http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2094465/valkalkylator

2010-08-27 @ 18:45:47 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN

jag blev vänster o fi på svt's barometer. men jag fick välja vilket jag ville se om jag skulle rösta på. eller så.

svårt att förklara.. haha. men jag kommer icke rösta på fi. tyvärr gudrun, men jag vill inte att mina barns klasskompisar som är flickor, heter bertil, och pojkar heter anna. vill inte det. höjden av förvirring ju.

2010-08-27 @ 22:33:04
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0